2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Frei Tamás: Vége!

Frei Tamás otthagyta a tévézést: szerződést bontott a TV2-vel.
2009. november 4. szerda 10:12 - HírExtra
Frei Tamás letette a névjegyét a magyar televíziózásban. Évekig járta a világot és szállította a meglepő történeteket, írt riport- és útikönyvet. Most úgy döntött, felhagy a tévézéssel, és íróként folytatja pályafutását.

„A TV2-vel volt egy szerződés, ami senkit nem lelkesített már, ezért azt felbontottuk. A magyar televíziózás már annyira nem érdekel, hogy a héten ki is köttettem a kábeltévét az otthonomból. Most végre több mindenre van időm, például évek óta van a fejemben egy regény, amit a tévés elfoglaltságaim miatt nem tudtam eddig megvalósítani. A mában játszódó politikai kalandregényt írok. Ez teljesen más,mint amit eddig csináltam, noha az írás nem idegen. Minden műsorom forgatókönyvét én készítettem, ami általában 30 –40 oldalas volt. Mivel havonta jelentkeztem új adásokkal, így ha összeadjuk az oldalak számát, akkor ha úgy vesszük évente írtam egy könyvet” – mondta Frei a Borsnak.

Elárulta, a könyve története bonyolult szálakon fut, ezért először a szerkezetét építette fel. A mű jövő nyárra készül el.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását