2024. május 22. - Júlia, Rita

Aki nem dobja le a bugyiját, az röpül

Benkő Dániel feleségkereső műsorából az első két jelölt sokak szerint azért került kiszavazásra, mert nem dobták le mindenüket rögtön az első adásokban. A két kieső kitálal.
2009. november 3. kedd 15:12 - HírExtra
Aki azt gondolta, hogy Móóónika és Józsi Barát után nem süllyedhet lejjebb a két nagy kereskedelmi csatorna, az alaposan tévedett. A valóságshowk, és az említett beszélgetős műsorok furcsa egyvelegéből létrejött a Benkő Feleséget Keres, amelynek sikerült alulmúlnia az eddigi próbálkozásokat. Az első kiszavazások után természetesen máris botrány van belőle, hisz azok estek ki, akik Benkő - és a nézettség - kedvéért nem voltak hajlandóak ledobálni a ruhájukat.

– Szíven ütött, hogy kiejtett Dániel. Még egy árva randira sem hívott el, talán mert nem adtam magam oda egy perc alatt– háborgott a negyvennégy éves Mák Anikó.

– Nekem ne mondja, hogy a gyermekei anyját keresi, szerintem inkább a magamutogató, könnyű prédákra hajt. Ócska ribancokat próbál meghódítani ágyasnak. Csalódtam Benkőben, pedig megpróbáltam az idősebbek felé nyitni. Így azonban maradnak nekem a huszonévesek. Ha tovább maradok bent, biztosan megverek valakit, mert nagyon idegesített sok lány viselkedése– kelt ki magából a tegnap este kegyvesztetté vált Anikó, aki állítja: ha ő is úgy viselkedett volna, mint vetélytársai, szülei ellátnák a baját.

Egy másik kieső, a csinos, szőke Forró Viktória azt fájlalja igazán, hogy esélyt sem adott neki a botrányhős zenész.

– Kiborultam, sírtam, de nem tehetek róla, nem az a fajta vagyok, aki ország-világ előtt ledobja a bugyiját, mint többen közülünk. Úgy látszik, Dániel számára csak ez fontos. Nekem más az értékrendem. Szerintem a többiek szánalmasak– sorolta sérelmeit a huszonkilenc éves lány. Benkő nem tagadja, hogy választásában komoly szerepet kap a testiség.

– Tiszteletben tartom, ha a hölgyek úgy ítélik meg, hogy ágyast keresek, hiszen ez igaz is. A házastárs ugyanis ágyastárs is. Valójában azonban engem az összbenyomás érdekel– nyilatkozta sejtelmesen a nőre vágyó lantos.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

balogGY
2009. november 3. 15:45
büdös paraszt.
és ezen az elmebetegen nőnek fel a gyermekeink.
szánalmas.
az egész csatornát be kellene zárni emiatt az idióta miatt
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását