2024. május 17. - Paszkál

Vádat emeltek Overdose tulajdonosa ellen

Vádat emeltek Romániában Mikóczy Zoltán, az Overdose versenyló tulajdonosa és magyar állampolgárságú üzlettársa ellen. Az Agerpres hírügynökség erről szóló hírében nem említi név szerint az érintetteket.
2009. október 31. szombat 08:25 - HírExtra
Mikóczyt és magyar állampolgárságú üzlettársát, Gy. D. S.-t azért készülnek büntetőjogi felelősségre vonni, mert a vád szerint az SC Karpat Carne SRL elnevezésű élesdi (Alesd) cég tulajdonosaiként törvényellenes cselekményeket követtek el. Azzal gyanúsítják őket, hogy a csődbe ment és felszámolás alatt álló romániai húsüzemükből 700 ezer lej (43 millió forint) értékű gépeket próbáltak elvinni hitelezőik elől. A vád hivatalosan csődbűntett, illetve okirat-hamisításra való felbujtás.

A múlt csütörtökön adtak ki ellenük tíznapos előzetes letartóztatási parancsot, amely vasárnap járt le. A két gyanúsítottat az egykori húsüzemük ügyvezetője jelentette fel a rendőrségen, azt állítva, Mikóczyék kényszeríteni akarták őt, hogy hamis iratokat állítson ki a gépek származásáról. Mikóczyék szabadlábra helyezési kérelmét kedden megalapozatlannak találta és elutasította a nagyváradi bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását