2024. április 27. - Zita

Harry Potter öngyilkos akar lenni

Harry Potter nem csak J. K. Rowling szüleménye, hanem valóban egy létező férfiú. A húszéves Harry életét teljes mértékben tönkretette a regények megjelenése. Egyetlen reménye, hogy az utolsó, hetedik kötet után elfelejtik a mániát.
2009. október 26. hétfő 09:29 - HírExtra
Harry Potter elárulta, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében. A tizenkét éve tartó mizéria teljesen tönkretette a fiatalember életét. Még kilencéves korában viccesnek tartotta neveik egyezését, mára – hogy az elkelt példányok száma meghaladta az egymilliárdot -, azonban úgy gondolja, a könyvbéli Harry Potter fekete mágiaként lengi körül.

„Érdekes, hogy az iskolában nem is a diákok, hanem a tanárok kezdtek el csúfolni a névazonosság miatt. Később persze csatlakoztak a többiek is. A helyi ifjúsági fociválogatottban játszottam, de mikor a hangosbemondó huszadszor sütötte el a vicceit, hogy minek cselezek, miért nem pattanok inkább a seprűmre, az edző eltanácsolt. Amikor megismerkedtem a menyasszonyommal, még az útlevelemet is meg kellett mutatnom, mert nem hitte el, hogy tényleg Harry Potter vagyok” – mesélte a fiú.

Harrynek sehol nem veszik komolyan a próbálkozásait. Amikor a helyi közlekedési vállalathoz folyamodott kedvezményes bérletért, visszaküldték az űrlapot „érvénytelen felirattal”. Arra is volt alkalom, hogy neve miatt majdnem barátja vesztette életét. Egy buliban voltak, amikor is rosszul lett a barát, Harry hívta a mentőket, de a segélykérő központban egyszerűen lecsapták a telefont, mondván velük egy telefonbetyár ne szórakozzon.

„Pár éve folyamodtam a bírósághoz, tiltsák meg a nevem használatát a könyvben, de elutasítottak. Az első állásomat is elveszítettem egy ügyfélszolgálaton, mert az emberek sorra hozták vissza az általam aláírt garanciajegyeket, mondván, ez így érvénytelen, és mit szórakozom velük. Komolyan mondom, már az is megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek, de tudom, hogy abba anyám is belehalna” – mesélte elkeseredve a fiú.

Éppen édesanyja miatt nem változtatja meg a nevét a megkeseredett fiú.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását