2024. május 19. - Ivó, Milán

George Michael és párja mégsem szakítottak

George Michael cáfolta, hogy hosszú ideje tartó kapcsolata Kenny Goss-szal véget ért volna.
2009. október 19. hétfő 12:29 - Forró János
Nemrég szárnyra kapott a hír, miszerint az énekes tavaly londoni letartóztatása után élettársának, Kenny Gossnak elege lett George állandó botrányaiból, kábítószer- és alkoholproblémáiból, kicsapongásaiból, és karácsonykor kiadta az útját a világsztárnak. A hírt ez idáig állítólag pusztán azért nem hozták nyilvánosságra, mert mindenki attól félt, hogy az énekes összeomlana, ha kitudódna.

A Wham! együttes egykori énekesének szóvivője azonban két hete azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a szakítás híre pusztán koholmány, semmi nem igaz belőle.

Michael korábban azt bizonygatta, hogy Kennyvel nyitott kapcsolatban élnek. „A meleg kapcsolatok kicsit mások” – mondta. – „Nekünk meg van engedve egy kis kalandozás, ha arra támadna kedvünk. De ettől még nagyon szeretjük egymást.”

Kenny Goss és George MichaelGeorge és kedvese még 1996-ban jöttek össze, azóta Kennynek bőven volt ideje megtapasztalni az énekes szabados életvitelét. George Michaelt 2006-ban több ízben rajtakapták, amint bepiálva és betépve autókázott (vagy csak épp eszméletlenül feküdt a kormányra borulva), szintén ez évben történt, hogy rajtakapták, ahogy egy idegen férfivel szexel egy londoni közparkban. 2007-ben két évre el is vették a jogosítványát, miután beismerte, hogy drogos állapotban ült volán mögé.

A Careless Whisper szerzője és a texasi galériatulajdonos pár napja a Nobu Berkeley nevű japán étteremben költöttek el egy romantikus vacsorát, minek során az együttlétüket szimbolizáló aranygyűrűiket is megvillantották. A pár Kenny Goss Londonba való visszatérést ünnepelte, miután Goss hónapokat töltött szülőhazájában.
Forrás: Daily Mail
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását