2024. április 26. - Ervin

Monique Covet elaludt szex közben

Monique Covet a pornófilmezés emblematikus alakja - a pornó Oscar-díjjal jutalmazott színésznő neve mind a magyar, mind a külföldi felnőttfilm-kedvelők fülében ismerősen cseng. Bár egy időben visszavonulásától volt hangos a sajtó, Monique visszatért, és most interjút adott a HírExtrának.
2009. október 18. vasárnap 16:39 - Forró János
Hogy vagy, mit csinálsz mostanában?

Köszönöm szépen, teljesen jól érezem magam! Külföldön élek, iskolába járok, olaszul tanulok. Ez lesz a negyedik nyelv, amit jól beszélek. Jövőre megyek Franciaországba franciát tanulni. A magánéletem, az érdekes.

Van most barátod?

Van. Mármint az a kérdés, hogy melyik országban? Tudod, amikor sokat utazik az ember… Mert a barát is relatív, más az, amikor az ember együtt él valakivel, meg más az, amikor ilyen alkalmi jó kapcsolatban élnek.

Hogyan kerültél kapcsolatba a pornószakmával?

Tizenhét évesen elkezdtem fotózni, és mikor tizennyolc lettem, kihívtak Franciaországba egy fotózásra. Ott mondták, hogy ez a világ legnagyobb pornócége. Rögtön kaptam egy főszerepet. Elég rossz volt a kapcsolatom a szüleimmel, el akartam otthonról menni, aztán két hétig gondolkoztam a dolgon. Végül úgy voltam vele, hogy mondom, miért ne? Megcsináltam az első filmemet, amit rögtön Oscat-díjra jelöltek. A következő filmem, amit Roccóval forgattam pedig el is nyerte az Oscart. Aztán bent maradtam.

Nem bántad meg soha, hogy a pornószakmában helyezkedtél el?

Nem bántam meg soha semmit, amit az életben csináltam – na jó, egy-két dolgot, de ezt egyáltalán nem. Szerintem amikor az ember dönt az életében valamiről, akkor a jelenlegi agyával azt gondolja, hogy neki az a legjobb, és én akkor ezt gondoltam.

Milyen volt az első forgatás?

Egy hajón volt, és nagyon jól éreztem magam. Nem is tűnt fel, hogy egy filmet forgatok, olyan volt, mintha elmentem volna az aktuális barátommal hajókázni, és ez az izgi dolog történt volna közben.

Mikor veszítetted el a szüzességedet?

Tizenhárom éves koromban, a Balaton-parton.

Mit jelent számodra a szex?

Számomra a szex egy erotikus játék, amit tudni kell élvezni, és minden megengedett, ami mind a két félnek jó. Azért egy erotikus játék, mert nagyon fontos a változatosság. Hogy ne az az unalmas hazamegyek, lekapcsolom a villanyt legyen, hanem az ember cserélgesse a helyszíneket, a pózokat. A partnereket nem! Az a lényeg, hogy az ember feltalálja magát mindenféle tekintetben. A másik fontos dolog a bizalom. Hogyha egy kapcsolatban szégyenérzet van vagy bizalmatlanság, akkor a szex sem lehet jó.

Milyen hatással van a pornózás a magánéletedre, nem volt olyan, hogy kiégtél emiatt szexuális téren?

Nagyon régen volt egy időszakom, amikor egyszer azt vettem észre, hogy a tükör előtt ugyanazokat a pózokat csinálom, és ugyanolyan hangokat adok ki, amiket a filmekben. Rájöttem, hogy ez nem az, aminek kéne lennie. Akkor abbahagytam a forgatást, és a magánéletemben sem voltam fél évig senkivel.

Tudnál mesélni valami extrém élményt forgatásról?

Volt egyszer, hogy elaludtam forgatáson, mert annyira fáradt voltam. A napi tizenegy órás menetek között végre volt egy olyan, hogy a hátamon feküdhettem, és kihasználtam azt a pár percet.

Volt olyan dolog forgatáson, amire nemet mondtál?

Volt olyan szereplő, akivel nem akartam együtt dolgozni, ahogy az látszik egy filmen is, ha a szereplők szimpatikusak egymásnak. Általában megválogattam, hogy kivel dolgozok együtt.

Csak a partnerekre mondtál nemet? Olyat nem kértek, amit már nem akartál bevállalni?

Nem, nekem elég tág, ami belefér.

Mi volt a legvadabb szexuális élményed?

Hát az elég sok volt. Neked mi számít vadnak?

Olyan, ami az olvasóknak vadnak számít.

Azt inkább nem mondom el, jó?

Oké, akkor valami olyan, amit elmondasz?

Amit elmondhatok? Szeretek eljárkálni vacsorázni, megrendelni az ételt, és előre bemenni vécére. Szeretem az érdekesebb helyzeteket, szituációkat, szóval minél játékosabb legyen a dolog. A másik, egy időben az volt a mániám, hogy minden fiúmnak azt mondtam, arra vágyom, hogy egy benzinkútnál, a pénztárgép mellett akarom csinálni. És akkor végre találtam valakit, aki rá mondta az igent. Utána már csak egy probléma volt – benzinkutat nem találtam hozzá, mindenki mondta, hogy tilos. Aztán a végén nagy nehezen, három hónapos keresgélés után összejött Budapesten az egyik benzinkútnál, a pénztárgép és a péksütemények mellett. Azt nem mondom meg, hogy melyik volt!

Mit gondolsz a magyar szexuális kultúráról?

Jelenleg van Magyarországon egy csatorna, ami ilyen műsorokat sugároz. Én több ilyen műsort adnék, mert ha az embereknek nincs valami elmondva, azt nem tudják. A szex az egy jó dolog, mindig is az volt. De ahhoz, hogy az emberek élvezni tudják, meg is tanulják, többet kéne róla beszélni.

Milyenek a magyar pasik? Szerinted léteznek ilyen nemzeti sztereotípiák?

Nem igazán volt magyar pasim, úgyhogy erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Szerintem ezt a dolgot nem lehet általánosítani. Az biztos, hogy vérmérsékletben az olaszok és a franciák verhetetlenek. Ők nem szexelnek, hanem szeretkeznek. Mindig megadják a módját. Egy ötperces aktus lehet sokkal jobb, mint ha valaki órákig akarna szexelni, sőt, nekem utóbbi unalmas is.

Mik a terveid a jövőre nézve?

Most még egyelőre dolgozni akarok, táncolok, fotózok, sokat járok külföldre. A magánéletet nem tudom, meglátjuk. Amúgy ugyanazok, mint mindenkinek: boldognak lenni és megértésben élni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását