2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Legyünk sztárok, még ma!

Van arcom, fülem, szemeim, kezem, lábam. Illetve egyéb testrészeim is, mi - igény szerint - szem szájnak ingere. És ami a legfontosabb, van internetkapcsolatom. Miért is ne lehetnék én is világsztár?
2009. október 17. szombat 08:39 - Győry S. József

A két kínai srác


Leírás: Két kínai fiatalról van szó, akik kiparodizálnak több ismert együttest. Elég jól összhangban vannak egymással, valószínűleg sokat próbálnak együtt. Ki tudja, talán testvérek? Az viszont biztos, hogy idióták, természetesen a szó pozitív értelmében. De mit várjunk két hátulgombolóstól? Lemezszerződést nem érdemelnek – nem hallottuk őket a saját hangjukon énekelni –, de kis gyakorlással profi pantonimosnak is elmehetnének. Vagy bohócnak. Biztos megélhetés, lásd parlament.


A „meleg” srácok. Név szerint Arthur, Canoy, Jmo, Richie, Lawere Ncio


Leírás: Öt amerikai fiatalemberről van szó, akik a Backsteet Boys I Want It That Way című számából készült feldolgozás alá készítettek egy meglehetősen vicces klipet. Vigyázat, a hangulat rendkívül forró. Ők sem saját maguk énekelnek, de az ilyen színészi kvalitással megáldott embereket nyugodtan felkarolhatná valamelyik hazai, hülyeségre szakosodott kereskedelmi televízió csatorna. Mondjuk bármelyik.

Gary Brolsma – a „Numa-numa” fazon

Leírás: Nos, elérkeztünk ahhoz az illetőhöz, akiről tényleg a legtöbbet tudni, valamint a világ internetezőinek a nagy része ismeri. A New Jersey-i srácot Gary Brolsmának hívják, és az O-zone ismert „Dragostea din tei” című számára táncolt egy jót a kamerák előtt. Az eredeti videót saját maga töltötte fel a Newgrounds.com-ra. Három hónap alatt a nézettsége elérte a kétmilliót. Ki a világsztár, ha nem ő?


Zanger Bob – A német-holland Lagzi Lajcsi-imitátor

Leírás: Zanger (énekes) Bob valójában kilóghatna erről a listáról, hisz egy igazi profi előadóművész-palántával állunk szemben, aki 2004-ben adta ki első albumát. Amiért mégis bekerült a listába, annak a megvalósítás illetve a megfelelő menedzselés hiánya az oka. Valljuk be, nagyon amatőrnek tűnik. De azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy a fiatalember mindössze 13 éves, amikor eme klip született, akkor mindössze 8 volt.

Tehát, ha mi is világszerte ismertek kívánunk lenni, készítsünk valami ötletes videót, és töltsük fel egy videomegosztó oldalra. Ha a sikert nem is garantált, mások szórakoztatása viszont biztosan..

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását