2024. május 18. - Erik, Alexandra

Jobb velünk a világ

A Magyar Televízió (MTV) ötvenperces összeállításban számol be a Jobb velünk a világ című jótékonysági programsorozatról vasárnap az m1-en.
2009. október 16. péntek 09:30 - HírExtra
Második alkalommal rendezik meg vasárnap a Jobb velünk a világ című jótékony programsorozatot a Budapest Sportarénában. A sérült emberekből álló Nemadomfel együttes az idén is nagyszabású koncertet szervez ép embertársaiért, elsősorban roma származású, hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére, felzárkóztatásához.

A fellépők között szerepel egyebek mellett a Kalyi Jag, a Republic, a Bolyki Brothers, a 4for Dance, Deák Bill Gyula, Oláh Ibolya, Ferenczi György, Takáts Tamás és Rúzsa Magdi.
A televíziós műsor ízelítőt ad az eseményről, rövid színes bejátszások láthatók majd a fellépőkről, a stúdióban pedig a téma szakértői szólalnak meg - közölte a médium csütörtökön az MTI-vel.

A koncert ideje alatt sérült, illetve roma származású kézművesek munkáit, használati és dísztárgyait értékesítik. A belépőjegyek és a kézműves tárgyak árából, valamint a felajánlott összegből olyan napköziket hoznak létre Magyarországon, amelyeket Böjte Csaba ferences szerzetes már sikerrel működtet Erdélyben. Az első napközit a tervek szerint Borsod megyében, Szendrőládon indítják majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását