2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elkésett a királynő

Elkésett a színházból a brit uralkodó.II. Erzsébet és férje, Fülöp edinburghi herceg a New London Theatre előadására váltott jegyet, ám nem a díszpáholyba, hanem az alattvalók közé, két jó helyen lévő ülőhelyre.
2009. október 16. péntek 14:10 - HírExtra
A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - pénteki beszámolója szerint a bohém londoni Covent Garden negyedben működő színház személyzete már éppen a nézőtéri fények lekapcsolására készült, amikor megjelent az uralkodói pár, és a helyükről felállított, megdöbbent nézőktől sűrűn bocsánatot kérve bearaszolt a lefoglalt helyekre.
A közönség nem haragudott a későn érkezőkre: a szünetben és az előadás végén is külön tapssal üdvözölte a királynőt és férjét.

Az uralkodó szinte megszokott vendége a híres londoni színházi negyednek. A The Sun udvari bennfentese elmondta: II. Erzsébet gyakran látogatja az előadásokat, de nem szereti, ha jelenlétéből "nagy felhajtást csinálnak".

A királynő és Fülöp herceg ezúttal a War Horse - Harci mén - című, színházi díjakkal jutalmazott I. világháborús drámát tekintette meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását