2024. május 16. - Mózes, Botond

Antonio Banderas, a gáláns csélcsap

Bár sohasem vetette meg a szép nőket Antonio Banderas, mindig volt olyan "gavallér", hogy visszatérjen "szeretett" feleségéhez és gyermekeihez.
2009. október 16. péntek 13:19 - HírExtra
Mint azt a HírExtrán már megírtuk, miután Antonio botrányos körülmények közepette elvette a súlyos alkohol és drogproblémákkal küzdő Melanie Griffith-et, gyökeresen megváltozott az élete: hamisítatlan latin lover-ből egyszeriben felelős családapává vált.

A mintaférj, illetve mintaapa kifejezések azonban erős túlzásnak tűnnek Banderas életvitelét elnézve: a sztárpár ismerősei szerint az örökké féltékeny Melanie-nak volt is oka rá, mivel Antonio bizony félrelépett olykor.

Ennek ellenére (vagy éppen ezért?) mindig visszatért a családjához, és igyekezett a lehető legdiszkrétebben kezelni viszonyait.

Melanie talán sejtette, talán nem Antonio kilengéseit, mindenesetre minden erejével azon igyekezett, hogy egybetartsa a nehezen összeboronált kis famíliát. „Imádom Antoniót! Csodálatos az életünk, nem kizárt, hogy újabb babát is vállalunk” – mondta Melanie 2000-ben. A gyerek azonban csak váratott magára.

„A házasságuk mára sokkal inkább egy szoros barátság, de Antonio nem akar kilépni belőle. Ahhoz túl tisztességes. Melanie az elmúlt évek során állandó vendég volt az alkoholelvonókon, Antonio vigyázott a gyerekekre és kézben tartotta a dolgokat, nagyon rendes ember” – árulta el a színész egyik barátja a National Enquirerenek.

Banderas pedig nem tartja kizártnak, hogy végleg visszaköltözzön Spanyolhonba, ahonnan csodálatos karrierjét indította.

Jobb lenne ott. Az elmúlt tíz évben több időt töltöttem Amerikában, mint otthon és mára tudom, hogy Hollywood szörnyen képmutató világ. Azt hiszem, Melanie is jobban érezné magát ott. Jó lenne, ha csak néha kéne visszajönni egy-egy forgatásra – így a hollywoodi csődör.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását