2024. április 29. - Péter

Gregor Bernadett ismét teherbe esne

Ismét áldásos állapotba kerülne Gregor Bernadett: mint mondja, az anyai örömökben lelte meg élete értelmét.
2009. október 12. hétfő 08:36 - HírExtra
Mint kiderült, a népszerű színésznő ma is gyakran álmodozik arról, milyen lenne, ha a tizennégy éves Bence és a hároméves Álmos után újabb gyermekkel áldaná meg a sors.

Gregor Bernadett minderről a Vacsoracsata című gasztroreality mától futó legújabb szériájának forgatása közben beszélt a Borsnak. Mint mondta, "akkor lenne a legboldogabb, ha újra anyai örömök elé nézhetne. "

Ezt alátámasztandó, a színésznő meghatódva mutogatta a stáb tagjainak csemetéiről készült fotókat, s persze három éve elhunyt édesapjáról, a szintén híres előadóművész Gregor Józsefről sem feledkezett  meg.

 "Az az igazság, hogy amióta a kicsi megszületett, azóta azt kell mondjam, az anyaságban találtam meg az élet értelmét. Bátran ki merem mondani, nekem soha életemben semmi mást nem kéne csinálnom, csak otthon lenni a gyerekekkel. Ha mondjuk mindig lenne egy újabb kicsi otthon, akkor én azzal maximálisan elégedett lennék " - árulta el Bernadett, szerint párja is osztja vágyait.

"A árommal gyakran szoktunk arról beszélni, hogy vágyunk még egy babára. A világ legjobb dolga az anyaság. Nagyon imádom a pelyhes fejű, illatos, gyönyörű gyermeket. Nem csak a hároméves Álmos, de a tizennégy éves kamasz fiam is nagyon helyes, szerencsém van mindkettőjükkel, áldott jó gyerekek" – újságolta büszkén a színésznő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását