2024. május 4. - Mónika, Flórián

Dundika már csak akkor vetkőzik, ha ...

Talán nem is gondolnánk, hogy a szépséges Hornyák Hajnalkát mennyire zavarja már, hogy mindenki csak a babáról kérdezgeti. A HírExtrának ezt is elmesélte.
2009. október 10. szombat 16:29 - Kővári Adrienn
Mindenki csak arról beszél, hogy vajon terhes-e már Dundika, míg ezen kívül semmit sem tudunk rólad. Mivel töltöd a hétköznapjaidat?

Végre valaki, aki nem ezzel nyaggat engem! Pont tegnap adtam az utolsó interjúmat ebben a témában, hiszen már vagy egy éve csak a gyerekkel kapcsolatban keresnek meg engem az újságírók, akik szinte naponta hívogatnak, ez már kicsit sok volt.

Egy éve már, hogy tudatosan csak olyan rendezvényekre, vagy tévéfelvételekre utaztam fel Budapestre, amikről úgy gondoltam, hogy ők is megérdemlik, hogy elmenjek. Elsősorban a gyerekvállalás miatt válogattam meg ennyire ezeket a meghívásokat. Mivel sajnos a mai napig nem jött össze a baba, úgy döntöttem, hogy véget vetek az otthonülős korszakomnak és megint megpróbálok beletemetkezni a munkámba. Az éneklés az, amit nem hagytam abba, s továbbra is szeretnék ezzel foglalkozni.

Mi az, amit jelenleg a munkádnak nevezhetünk?

Ugye én már hét éve Pécsen élek, az utóbbi egy év volt az, amikor már nagyon keveset voltam fenn Budapesten. Az énektanárom is ideköt, heti három alkalommal, most már másfél éve, hogy hozzájárok. Ez az, amit abszolút nem hanyagoltam, nem úgy, mint a médiát. Ezenkívül a férjem belekezdett egy új vállalkozásba, amiben segédkezek neki, illetve elég valószínű, hogy most lesz egy szépségverseny, amit majd én rendezek. Ez az Európa Kulturális Fővárosával lesz kapcsolatos, azaz Péccsel. Ezzel kapcsolatban pont most folynak a tárgyalások, úgyhogy ha minden igaz, akkor január elején lesz egy régió szépségverseny, ahol EKF szépét választunk. Az időpontot már kitűztük, most minden időmet ez foglalja le.



Azt mondtad, énektanárhoz jársz már másfél éve.

Az énekléssel az a problémám, hogy már nagyon sokan megkerestek engem azzal, hogy írnának nekem dalokat, vagy lennének a menedzsereim, de még mindig nem találtam meg azokat az embereket, akikkel nagyon szívesen együtt dolgoznék. Nem szeretnék abba a hibába esni, mint sokan mások, hogy csapódnak jobbra-balra, ezzel készítenek duettet, majd azzal. Ezzel semmi probléma sincsen, csak én nem szeretnék sokféle stílust képviselni, mert szeretném ebben is megtalálni önmagamat. Nagyjából vannak elképzeléseim, de szeretném, ha ezeket mások is látnák.

Korábban neked már jelentek meg videoklipjeid. Nem találtad megfelelőnek azt az irányvonalat, vagy nem jöttél ki a producereiddel?

Az volt velük a legnagyobb problémám, hogy nem tudták velem tartani a tempót. Elkészítettük a Csak Rázz Fel, és a Nevess 100x című dalokat, a Bom chicka wah wah az egy teljesen más történet volt, hiszen az egy reklámkampányhoz kellett. Akikkel utána elkezdtem dolgozni, akik a producereim lettek, ő velük nagyon jóban vagyok a mai napig, telefonon is beszélgetünk, nem mondhatom, hogy rossz viszonyban váltunk el. Egyszerűen csak nem ugyanazt szerettük volna, ők egy kicsit lassabban akartak dolgozni, amit én nem szerettem volna. Az elképzeléseink is mások voltak, és én a sajátjaimból nem szívesen engedek. Nyilván kötnöm kell kompromisszumot, és azzal is tisztában kell lennem, hogy Magyarországon vagyunk. Összességében azt mondhatom, hogy nem tudtuk összeegyeztetni az időnket, ők másfelé is dolgoztak, és nem tudtak 100 százalékosan rám figyelni, mint ahogy azt én elvártam volna.

Nézzék meg Dundika legelső videoklipjét a Csak Ráz Felt!



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását