2024. május 8. - Mihály

Megkörnyékezték Falusi Mariannt

Helytelennek tartják, hogy az énekes pároztatta keverék kutyáját Barabás Évi kedvencével. Szerintük ezzel rossz példát mutatnak a sztárok.
2009. október 5. hétfő 13:59 - HírExtra
Büszke kutyusára, Péterre Falusi Mariann, ezért is pároztatta a keverék állatot Barabás Évi, szintén keverék kedvencével. A híres gazdik több újságban is örömmel újságolták, hogy Péter és Picur egymásra találtak. Ez csak az állatvédőknek nem tetszett.

A nagy esemény után gyors telefonálgatásba kezdtek a sztárok, hogy szülőket találhassanak a születendő kiskutyáknak. Az állatvédők viszont úgy gondolják, hogy a korcsokat nem szabadna szaporítani, hiszen rengeteg van belőlük. Szerintük jobb lenne, ha az énekes inkább az ivartalanítást hirdetné, s ne a pároztatást.

Kikéri Péter nevében

„Alig hittem a szememnek, amikor megláttam a levelet. Álmomban sem gondoltam volna, hogy rasszista kutyatulajdonosok is léteznek a világon. Az én kutyám Péter nem korcs, hanem egy igazi egyéniség, rendkívül okos, és kifejezetten szép. Ezt nem csak én mondom, Peti a nyáron megnyert egy keverék–szépségversenyt is, vagyis a szakértő zsűri is tetszetősnek látta. De ha nem lenne az, akkor is felháborodnék! A Klub rádión vezettünk műsort a múlt héten, ott élő adásban is üzentem a kirekesztő kutyatulajdonosoknak, a kutyám nevében kikérem magamnak a negatív diszkriminációt.” – nyilatkozta határozottan Falusi Mariann, aki ha kell, megvédi a kedvencét, Pétert.

Már úton vannak a kiskutyák


„Az állatvédőknek ahelyett, hogy a mi egyedi kutyáink szaporodási szokásaival foglalkoznának, inkább azt kellene az iskolákban hirdetni, hogy hogyan kell felelősségteljes kutyatartónak lenni. Ez szerintem sokkal fontosabb, és értelmesebb dolog lenne.” – tette hozzá Barabás Évi, az RTL Klub műsorvezetője. Azt is elárulta, hogy Picur, és Peti kölykei még ezen a héten megszületnek.

„Mire ez a cikk megjelenik, valószínűleg a kiskutyák megszülettek. Mindnek van gazdája, és az összes gyönyörű lesz, hiszen fantasztikus géneket örököltek.” – újságolta Barabás Évi.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását