2024. május 4. - Mónika, Flórián

Még mindig nem esett teherbe Dundika

Telnek a hónapok, de csak nem lett terhes Dundika. A modell ennek ellenére nem aggódik, hiszen barátai sem estek túl hamar teherbe.
2009. október 2. péntek 18:08 - HírExtra
Hónapok óta azt hallani, hogy Dundika mennyire szeretne egy gyermeket, s bőszen is próbálkoznak a párjával, viszont csak nem akar összejönni. Kipróbáltak ők már mindent, leginkább a különleges pózokkal kísérletezgettek. Ennek ellenére nincs elkeseredve a szépséges modell, tudja, hogy egyszer majd a kezében tarthatja a kisbabáját is.

„A babakérdés mostanában elég kényes témává alakult nálam. Jó ideje szeretnénk már babát, de még mindig sehogy sem alakul a kérdés. Folyamatosan próbálkozunk, de nem vagyok elkeseredve.” - mesélte Dundika, aki cseppet sem aggódik.

Türelmesen várják a gyermeket

Az immáron barna hajú szépség barátainak sem ment könnyebben a teherbeesés. A környezetében lévő legtöbb nő csak egy-két év után esett teherbe. Ezért nem fordult még az egészségügy segítségéhez sem.

„Mindenki azt hiszi, hogy azért voltam orvosnál, mert esetlegesen valamilyen olyan problémát diagnosztizáltak nálam, hogy nem lehet gyerekem, de erről szó sincs! Mi ezt tudatosan akarjuk és akartuk, úgyhogy előtte elmentünk az orvoshoz és megcsináltattunk minden vizsgálatot, és ő pedig megnyugtatott, hogy mindkettőnkkel minden rendben van.” - magyarázta Dundika, aki azt is elárulta, hogy két gyermeket szeretnének.

Itt megnézhetik a Tabu Tv riportját a szépséges Dundikával!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. október 3. 07:05
Küldjétek hozzám,majd én kipróbálom!100%-os garancia a teherbe esésre!Iker lesz,az tuti!Ha nem,akkor ujra megpróbáljuk.......
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását