2024. május 19. - Ivó, Milán

A legfontosabb sporthírek

A Forbes magazin számításai szerint a golfsztár Tiger Woods lett az első milliárdos sportoló, Ovecskin duplával nyitotta a szezont, csoportelsőként nyolcaddöntős a házigazda az U20-as foci vébén.
2009. október 2. péntek 09:33 - HírExtra
Milliárdos Tiger

A neves gazdasági szaklap úgy tudja, hogy a 33 éves amerikai világelső a múlt heti keresetével lépte át a bűvös határt az atlantai Tour Championshipen. Ottani második helyéért 810.000 dollárt kapott, és mivel a rájátszásban ő gyűjtötte a legtöbb pontot, megnyerte a PGA Tour utolsó négy versenyéből álló FedEx Kupát, és az azzal járó 10 millió dolláros prémiumot is.

A kaliforniai éljátékos 1996-ban szegődött profinak, azóta összesen 895 milliót kasszírozott a versenyeken, ehhez jön még 105 millió reklámokból és golfpályák tervezéséből.

Woods mögött a második helyen a legendás kosaras, Michael Jordan áll kb. 800 millió dollárral, harmadik a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 700 millióval.

Fantasztikus nyitány


Az előző szezon legértékesebb játékosa (MVP), az orosz Alekszandr Ovecskin, két gólt és egy gólpasszt jegyzett csapata, a Washington Capitals Boston Bruins otthonában aratott 4-1-es győzelme alkalmával az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának első játéknapján.


Eredmények


Boston Bruins-Washington Capitals 1-4
Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens 3-4 - hosszabbítás után
Colorado Avalanche-San Jose Sharks 5-2
Calgary Flames-Vancouver Canucks 5-3

Nyolcaddöntőben a házigazda

A házigazda egyiptomi válogatott 4-2-re nyert az olasz csapat ellen, így csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé a 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságán.

A hat csoport első két helyezettjei automatikusan bejutnak a legjobb 16 közé, rajtuk kívül a négy legjobb harmadik mehet tovább.

Eredmény

Csoportkör, 3. forduló:

A csoport:

Egyiptom-Olaszország 4-2 (2-1)
Trinidad és Tobago-Paraguay 0-0
A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Egyiptom 6 pont, 2. (és továbbjutott) Paraguay 5, 3. (és továbbjutott) Olaszország 4, 4. Trinidad és Tobago 1

a korábbi csütörtöki eredmények:

B csoport:

Nigéria-Tahiti 5-0 (4-0)
Spanyolország-Venezuela 3-0 (2-0)

A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Spanyolország 9 pont, 2. (és továbbjutott) Venezuela 6, 3. Nigéria 3, 4. Tahiti 0
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását