2024. április 26. - Ervin

Havas milliókkal lóg a Nagy Őnek

Havas Henrik rengeteg pénzzel tartozik Molnár Anikónak, aki még egy fillért sem látott botránykönyve eladásából, ami immár négy hónapja van forgalomban.
2009. szeptember 24. csütörtök 11:29 - HírExtra
Nem is feltételezi, a néhány hónappal ezelőtt megjelent botránykönyv főhősnője, Molnár Anikó, hogy az ország Tanár ura át akarná őt verni. Ám lassan mégicsak kezd aggódni a bevétele miatt, mert egyelőre a nagy semmiért beszélte ki titkait a világnak.

Molnár Anikó sok olyan epizódot is elmesélt az életéről szóló könyvben, melyről mások biztosan méllyen hallgattak volna: mesélt kalandjáról egy hercegségben (Dubaii), Bochkor Gáborhoz fűződő kapcsolatáról, arról, hogy volt már eltartott nő, és hogy százezreket ajánlottak neki egy szerelmi együttlétért.

A botránykönyv tízezer példányban kelt el, ám Anikó – egy 400 ezer forintos előleget leszámítva – még egyetlen forintot sem kapott a munkájáért. Nem is „turnézik” a könyvvel.

„Már nem tartom kifizetődőnek, hogy népszerűsítsem a könyvet. Egyrészt annyi nem fogy belőle, hogy emiatt érdemes legyen körbeutaznom az országot, másrészt időm sincs rá.
Most lesz a vizsgám a pókerosztó tanfolyamon, cikkeket írok a pomázi lapba, felkértek egy kutyás rovat vezetésére, és a pomázi kutyamenhely állataiért is felelősséget vállaltam” – mesélte lapunknak Nagy Ő Anikó, aki – bár hónapok elteltével sem kapott pénzt a könyvért – nem tart attól, hogy nem fogják kifizetni.

„Henrikkel nemhogy napi, de már heti kapcsolatban sem vagyunk. Ha néha beszélünk is, csak annyit szokott mondani, hogy nem tud fizetni. Én pedig mit tehetek? Álljak fejre és pörögjek? Vagy idegeskedjem agyon magam?

Nem aggódom. Ismerem annyira Havas Henriket, hogy tudjam, tisztességes ember. Tudom, hogy amint beérkeznek hozzá a számlázott pénzek, azonnal kifizet engem. Ugyanakkor azért jó lenne, ha már látnék egy kis pénzt a könyvből, elvégre én is sok időmet szántam arra, hogy sikerre vigyük. „

Havas Henriket a Bors lapzártáig nem tudta elérni, így az ő véleménye még várat magára.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását