2024. május 17. - Paszkál

Rudolf pályára léphet

Rudolf Gergely sérülése rendbe jött, így a Debrecen válogatott labdarúgója ott lehet szerdán a Liverpool elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.
2009. szeptember 16. szerda 06:38 - HírExtra
"A lábam már jó, a combizom-húzódásom rendbejött, csak a vezetőedzőn múlik, hogy pályára lépek-e" - nyilatkozta a támadó az együttes keddi sajtótájékoztatóján, az Anfield Roadon.

Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere elmondta: tudja, hogy nem csapata a találkozó esélyese, de elszánt játékot vár futballistáitól.

"Óriási megtiszteltetés, hogy itt lehetünk, és a világ egyik legsikeresebb csapata ellen léphetünk pályára. Ebben az összetételben a mi együttesünk még nem találkozott ilyen kaliberű sztárokkal, így hatalmas kihívás lesz az Anfield Roadon pályára lépni" - nyilatkozott Herczeg.

A DVSC-TEVA-t irányító szakember hozzátette: elsősorban nem is az eredmény érdekli, hanem az, hogy olyan teljesítményt nyújtsanak, amely után a Debrecenből érkező szurkolók büszkék lehetnek csapatukra.

Herczeg újságírói kérdésre beszélt a Manchester United elleni 2005-ös párharcról is: "Nem érdemes összehasonlítani a két mérkőzést, hiszen alig van már olyan játékosom, aki benne volt az akkori keretben. Nálunk történt egy generációváltás, rengeteg fiatal játékos került be a csapatba. Lehet, hogy a korábbi keretben több kiforrott egyéniség volt, a mostaniban viszont olyan tehetséges futballisták játszanak, akikben megvan a képesség, hogy szintén nagy egyéniségek legyenek."

A tréner szerint a Liverpool elleni találkozó a három selejtezős párharc megnyerése után egy újabb hatalmas lépcsőfok a csapat számára. Mint mondta, biztos benne, hogy tanítványai szívvel-lélekkel fognak küzdeni az Anfield Roadon.

A sajtótájékoztatót követően edzésen vett részt a Debrecen, de a tréningnek csak az első 15 perce volt sajtónyilvános, akkor pedig a bemelegítés zajlott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását