2024. május 11. - Ferenc

Hogy is áll a Liverpool

Érdekességek, statisztikák a szerdán, magyar idő szerint 20:45-kor kezdődő Liverpool-Debrecen labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésről.
2009. szeptember 15. kedd 16:50 - HírExtra
- A Liverpool a BL előző kiírásában a negyeddöntőig jutott, egymást követő ötödik alkalommal jutott be a csoportküzdelmekbe, és eddig mindig ott volt a legjobb 16 között.

- Rafael Benítez alakulata az elmúlt BL-szezonban 12 mérkőzést vívott hazai pályán, ezek közül csak egyet veszített el.

- A Debrecen eddig egyszer, 2005 augusztusában lépett pályára Angliában, akkor 3-0-ra kikapott a Manchester Unitedtől BL-selejtezőn. Az akkori együttesből Bernáth Csaba, Kiss Zoltán, Komlósi Ádám és Dombi Tibor tagja a mostani keretnek is, utóbbi eltiltás miatt nem léphet pályára az Anfield Roadon.

- A Debrecen keretéből Bodnár Lászlónak már van tapasztalata a Liverpool ellen: még az ukrán Dinamo Kijev légiósaként 2001-ben pályára lépett a Vörösök ellen a BL-ben.
- Jusszi Bennajun, a Liverpool izraeli középpályása az U16-os válogatott tagjaként a magyarok ellen, 1995-ben szerezte első gólját a nemzeti csapatban.

- A brazil Lucas Leiva az előző szezonban a klub történetének 500. európai kupagólját szerezte a Chelsea elleni negyeddöntőben.

- A bajnoki mérkőzéseken a Liverpool hét gólt kapott ebben a szezonban, mindegyiket szabadrúgásból vagy szögletből.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását