2024. május 17. - Paszkál

Luca Toni a tartalékcsapatnak is örülne

A Bayern München hosszú hiányzás után visszatérő olasz támadója, Luca Toni kész akár a bajor futballcsapat tartalékegyüttesében is szerepelni.
2009. szeptember 16. szerda 08:46 - HírExtra
A hórihorgas itáliai, aki 2006-ban tagja volt a világbajnoki címet nyert olasz nemzeti válogatottnak, legutóbb Achilles-ín-gondok miatt volt kénytelen átmenetileg felhagyni a labdarúgással, most viszont újfent egészséges, és szeretne az első csapatba visszakerülni. Ez azonban nem lesz egyszerű, még akkor sem, ha Toni a 2007/08-as bajnoki szezonban gólkirállyá avanzsált, s két müncheni idénye alatt 38 találatot szorgoskodott össze a Bundesligában. Egyelőre beérné azzal is, ha játszhatna a Bayern harmadosztályú csapatában, amelynek a nemrég visszavonult Mehmet Scholl, a volt válogatott Bayern-focista a vezetőedzője, s amely kilenc forduló után a 16. helyen áll a táblázaton.

A remélt visszautat azonban felettébb nehézzé teheti, hogy - míg az olasz a nyár folyamán egyetlen meccsen sem játszott - a müncheniek 30 millió euróért leigazolták a német válogatott csatárt, Mario Gomezt, továbbá a horvát válogatott Ivica Olicot, s Van Gaal rendelkezésére áll az a fiatal Thomas Müller is, aki időközben a kispadra "ültette" Miroslav Klosét, több mint meggyőző teljesítményével kiszorítva a kezdőcsapatból a Nationalelf kiválóságát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását