2024. május 18. - Erik, Alexandra

Julia Roberts még a maffiát is leállította

Julia Roberts személyes varázsa is elég volt a nápolyi maffia legyőzéséhez: a színésznő a dél-olasz városban forgatta Eat, pray, love című filmjének egyes jeleneteit, a híresség jelenlétének hírére pedig még a Camorra is pihenőt hirdetett.
2009. szeptember 15. kedd 15:23 - HírExtra
Campania tartomány filmbizottságának, valamint több száz önkéntesnek és rendőrnek hála a forgatási nap során nem történt semmilyen, a Camorrához köthető incidens, csak a csempészcigaretta árusítása folyt a megszokott mederben - számolt be kedden a La Repubblica című olasz napilap.

Nápoly Forcella nevű városrészének utcácskái hajnalban filmbe illő képsorokra ébredhettek, pirkadatkor ugyanis a stáb 70 kamionja gördült be a negyedbe, hogy tábort verjenek az igazságügyi palota előtt.

A világsztár kicsivel később futott be, érdeklődők hatalmas tömege várta.

Az Eat, pray, love című filmben Roberts egy New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után indul világkörüli útra - ennek keretében érkezik Nápolyba. A filmet Ryan Murphy rendezi, a produceri feladatokat a színésznő és jó barátja, Brad Pitt látja el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását