2024. május 2. - Zsigmond

Kórházba szállították a Barátok közt sztárját!

Kedd délután mentő vitte be egy klinikára Kiss Ramónát, mert annyira rosszul lett. Ma már otthon van, de titokban tartják a betegségét.
2009. szeptember 3. csütörtök 10:52 - HírExtra
Nem zökkenőmentes mostanában Kiss Ramóna élete. A Barátok közt Zsófija nem érezte túl jól magát, ezért egészségügyi problémákra hivatkozva felkeresnie az orvosát. Ott annyira rosszul lett a színésznő, hogy mentővel kellett elszállítaniuk a 2-es Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára.

Alhasi és gyomorfájdalmakkal vitték be a klinikára még kedd délután. Mindenki arra gondolna, hogy nőgyógyászati problémái voltak a színésznőnek, de ezt a Barátok közt produkció megcáfolta.

Titkolják betegségét?

„A kórházban gyomrot érintő, vírusfertőzést diagnosztizáltak Ramónánál, és egyetlen éjszakára bent tartották megfigyelésre. Jelenleg otthon pihen, és mély tisztelettel kér mindenkit, hogy ne zavarják meg a nyugalmát.” – nyilatkozta Böjte Piros, a Barátok közt sajtófőnöke.

A Bors azért felkereste Kiss Ramóna barátját is, a focista Tóth Norbertet, akivel már négy éve boldog párkapcsolatban él a színésznő. Ennek ellenére ő mégsem szeretett volna nyilatkozni, elmondása szerint ez Ramóna magánügye, hogy mi történt vele. A Barátok közt sztárja csak ennyit üzent a rajongóinak: „A kórházban remek ellátást kaptam, és egy éjszaka után már ki is engedtek. Köszönöm, már jól vagyok.”
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását