2024. május 25. - Orbán

Eldőlt! Fisichella a Ferrarinál!

Közleményben tudatta ma délután a Force India Forma-1-es csapata, hogy hajlandóak elengedni az olasz Giancarlo Fisichellát a Ferrari istállóhoz. Fisico idény végéig helyettesíti majd a sérült Felipe Massát.
2009. szeptember 3. csütörtök 16:23 - HírExtra
"Egy olasz legnagyobb álma, hogy a Ferrarinál versenyezzen, nem állhatunk ennek az útjába" - nyilatkozta kedden Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke.

A 36 éves Fisichella a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa helyét veszi át a maranellói istállónál, amely a brazil pilóta pótlására eddig az olasz Luca Badoert alkalmazta, aki azonban nem tudott maradandót alkotni.

Fisichella a hétvégi Belga Nagydíjon hatalmas meglepetésre megnyerte az időmérő edzést, majd a versenyen a ferraris finn Kimi Ra:ikkönen mögött a második helyen ért célba.
Forrás: HírExtra/MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Timi
2009. szeptember 3. 23:25
Nagyon örülök. Mindig ez volt az álma. Remélem jól fog szerepelni. Így búcsúzni a F1-től, szerintem nagyon jó a számára. Állítólag jövőre tesztpilóta lesz a Ferrarinál. Ez év végén úgyis visszavonult volna.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását