2024. április 27. - Zita

Bajnai a kapuban - képriport Telkiből!

Bajnai Gordon jó kapus módjára megmutatta hogyan kell védeni, jó miniszterelnök módjára pedig megmutatta, hogyan kell nagyot ígérni. Képriport Bajnai futball-villámlátogatásáról!
2009. szeptember 2. szerda 17:15 - Fejér Bálint, Gedei Szilárd
Lesz új nemzeti stadion, ha a válogatott a teljesítményével kiérdemli azt – mondta a sorsdöntő, svédek elleni világbajnoki selejtező mérkőzésre készülő magyar labdarúgó válogatottnál tett látogatása során Bajnai Gordon miniszterelnök. Aztán felvette a csapat sárga kapusmezét és beállt tizenegyest védeni…

Mi sem jelzi jobban a magyar válogatottat övező fokozott érdeklődést, mint hogy a csendben, a telki edzőközpontban készülő magyar válogatottat olyan fontos emberek is meglátogatják, mint Bajnai Gordon.

Íme, a miniszterelnöki futball-villámlátogatás képriportja!

„Rendkívül sokat jelenthet az országnak a válogatott sikere szombaton a svédek és jövő szerdán a portugálok ellen, mert az ország nemcsak gazdasági, de lelki válsággal is küzd” hangsúlyozta a miniszterelnök szerda délutáni sajtótájékoztatóján. Bordás György MLSZ-főtitkár és Kisteleki István MLSZ-elnök lélegzetvisszafolytva hallgatta:



Jó, jó, de hogyan kellene nyerni? Bajnainak a győztes taktika elmagyarázására is maradt ideje:



Bajnai, az ország "első számú kapusa"… Erwin Koeman ajándékát veszi át:



Forrás: Fotók: Fejér Bálint

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 2. 21:03
Megmondom az őszintét:Nincs esélyünk kijutni.Miért?Mert a Svédek is, és a Portugálok is jobban nálunk.De azért kimegyek a meccsekre,mert hátha sikerül legalább egy becsületgólt beorditani,mint a TV reklámban....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását