2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mi folyik a TV2-nél?

A TV2 tegnap megvált több meghatározó és befolyásos vezetőjétől is. Távozott többek között Árpa Attila is. Vajon mi az oka mindennek?
2009. augusztus 27. csütörtök 10:29 - HírExtra
Tegnap bombaként robbant a hír: a TV2 menesztette több, eddig vezető pozícióban lévő „nagyagyúját”. A hivatalos indokok között szerepel a költséghatékonyság és rugalmasabb működés elősegítése is.

A bejelentés után rögtön megindultak a pletykák arra vonatkozóan, hogy miért történt mindez. Egyes hírek szerint egyszerűen kirúgták őket.

Az egyik bulvárlap természetesen megkérdezte az egyik érintettet, Árpa Attilát.

„A jelen pozíciómat átadom. Közös megegyezéssel és jókedvűen fejeztük be a jelenlegi együttműködésünket. A munkaviszonyom ebben a formában megszűnik” – fogalmazott sejtelmesen a honi televíziózás egyik fenegyerekének tartott Árpa.

Árpa régebben épp a konkurens RTL Klubtól ment át a TV2-höz 2007-ben, ahol vezette a Mokka című műsort is, de később kreatív igazgató lett.

Közel két évet dolgozott ebben a pozícióban, neki köszönhetően láthattuk megújult formában a Megasztár negyedik szériáját, és több sikeres műsort. Bár sejteni lehetett, hogy a világgazdasági válság miatt változások lesznek a TV2 háza táján, azt senki nem gondolta, hogy kilenc igazgatóságból négyet (!) megszüntetnek.

Úgy tűnik, még a vezéráldozatot sem sajnálták a csatornánál.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását