2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hogyan fogjunk milliomos pasit celeb módra?

Ha arra vágyunk, hogy egy gazdag pasi mellett viríthassunk Gucciban, és hogy később esetleg egy gyémántgyűrűt is húzzanak az ujjunkra, akkor most eláruljuk, hogy a titok a hajunkban van. Méghozzá a hajunk színében.
2009. augusztus 27. csütörtök 08:28 - Zelenij Linda
Lőttek a szőkék uralmának, ugyanis kiderült, hogy a milliomos pasik, inkább a barna, vagy fekete hajú hölgyeket részesítik előnyben, ha párválasztásról van szó. Legalábbis erre a bölcsességre jutott a Lycos nevű kutatócsoport. Tudományos tevékenységük során megvizsgálták a világ 100 leggazdagabb emberének a szeretőinek, vagy feleségeinek a hajszínét. Ebből világosan kiderült, hogy 62%-uk sötét hajú, és csak 22%-uk szőke, az abszolút hátrányos hajszín milliomos vadászat során a vörös haj- ők csak a 16%-ot érik el.

Ezt az abszolút tudományos tényt a magyar celeb világ sztárpárjaival is alá lehet támasztani.

Statisztika
Egy brit felmérés adatai alapján a férfiak állítják, hogy a szőkék jobb szeretők, de 52%-uk mégiscsak barna nőt venne feleségül, és csupán 18% képzel magának szőke nőt élete párjaként. Továbbá 53% szerint a barnák megbízhatóbbak, 48% szerint a barnák jobban főznek és 49% állítja, hogy szeretetre méltóbbak, mint a szőkék. Arra pedig, hogy a vörösök tüzesebbek és több partnerük van, mint egyéb nő társaiknak eddig csak egy német kutató talált bizonyítékot. Illetve állítja, hogy közel 20%-kal több fájdalom csillapítót igényelnek adott esetben.
A férfiak 33%-a pedig határozottan állítja, hogy csak egy meghatározott hajszínű nőknek udvarol.
Először is ott van Hajdú Péter és kedves neje Sarka Kata, aki szintén barna fürtökkel büszkélkedhet. Sőt, mint köztudomású, a modell anno a szőke tincsekkel rendelkező Bálint Antónia kezéről csapta le Hajdút.

Hajdúék nagy barátja a Schorbert házaspár, ahol az asszonyka szintén sötét hajkoronával rendelkezik, és, mint tudjuk nekik sem kell a szomszédba menni egy kis kölcsönért.

Kedves Ferenc az ország 27.-ik leggazdagabb embere, és utóbbi két barátnője szintén sötét hajú volt. Először a volt playmatettel, Bódy Sylvivel járt, majd átpártolt Debreczeni Zitához, aki mostanában fotósként próbál pénzt keresni.

Idén nyáron több celeb esküvő is lezajlott. Rendes Zoltán a TV2 kreatív igazgatója Czippán Anettet vette nőül. A műsorvezetőnek szintén barna haja van. Rippel Feri és Schmuck Andor feleségének a hajszínét, ezek után gondolom, már nem kell ecsetelni…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását