2024. május 18. - Erik, Alexandra

Brad Pitt kihúzta a pácból Guy Ritchie-t

Még szerencse, hogy Brad Pitt igent mondott, és akadt is némi szabad ideje, különben Guy Ritchie alaposan benn lett volna a pácban, mivel Sherlock Holmes-filmje első nyers vetítésén döbbentek rá stúdiófőnökei, hogy a krimiből hiányzik Moriarty, a gonosz.
2009. augusztus 18. kedd 10:55 - HírExtra
Ritchie-t ez nem különösebben zavarta, ám a stúdiófőnökök a szívükhöz kaptak, és az űr azonnali betöltésére szólították fel a sikeres brit rendezőt - számolt be róla hétfőn a The Daily Mirror online kiadása.

Pitt, aki tíz éve már szerepelt Ritchie Blöff című gengszterfilmjében, a rendező szerencséjére azonnal kész volt segíteni, és talált is pár napnyi szabadidőt, hogy beugorjon Holmes ősi ellenfelének szerepébe. A mirror.co.uk szerint már a héten elkezdődik az utóforgatás Londonban, és bár a főszereplők, Robert Downey jr. (Sherlock Holmes) és Jude Law (Doktor Watson) már befejezték a munkát, lehet, hogy néhány jelenet erejéig ők is visszatérnek a produkcióhoz.

Ritchie még jól is jöhet ki a dologból: használhat a filmnek Pitt belépése. A stúdióvezetők máris Moriarty szerepének "felturbózását" követelik a rendezőtől, hogy a népszerű sztár nagyobb hangsúlyt kapjon filmben.

A film bemutatását már korábban karácsony utánra kellett halasztani. A filmstúdió most azon imádkozik, legyen elég ideje Pittnek, hogy a következő néhány napban le tudják forgatni az összes szükséges jelenetet, és ne kelljen ismét elnapolni a produkció premierjét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását