2024. május 7. - Gizella

A HírExtra nyílt levele a Ferrari elnökéhez

Fáj a nyaka, ezért mégsem tér vissza a Ferrarihoz Michael Schumacher. De akkor ki helyettesítse súlyos balesete miatt lábadozó Massát? A HírExtrának van egy tuti tippje, amit meg is oszt a Ferrari vezetésével.
2009. augusztus 11. kedd 13:00 - Gedei Szilárd
Címzett: luca.dimontezemolo@ferrari.com

Másolat:
stefano.domenicali@ferrari.com

Az üzenet fontossága: SÜRGŐS!

Tárgy
: Megtaláltuk Massa és Schumacher ideális helyettesét!

Az üzenet:



Mélyen tisztelt Luca di Montezemolo Elnök Úr!

Mint oly sokan szerte a világon, a HírExtra is sajnálattal vette tudomásul a hírt, miszerint Michael Schumacher, korábbi hétszeres Forma-1-es világbajnok, a Ferrari legendás versenyzője egészségügyi problémái miatt kénytelen lemondani olyannyira várt visszatéréséről. Meggyőződésünk, hogy a német pilóta elsőrangú, mi több remek választás lett volna a súlyos balesete után otthonában lábadozó brazil Felipe Massa helyettesítésére.

Mi innen, Magyarországról, a sportújságírókra jellemző végtelen empátiával felvértezve különösen átérezzük csapatuk problémáját, tudjuk, hogy nem egyszerű feladat a Ferrari hagyományaihoz, illetve eredményeihez méltó, hozzáállásában és profizmusában megfelelő helyettest találni a közeledő, augusztus 23-i valenciai Európa Nagydíjig.

Mégis azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulunk Önhöz, illetve a Ferrari Forma-1-es csapatát vezető Stefano Domenicali úrhoz, hogy azonnali hatállyal hagyjon fel Felipe Massa és Michael Schumacher helyettesének keresésével.



Meggyőződésünk szerint ugyanis a helyettesek minden szintű kutatása teljesen felesleges energia és időpocséklás.

A HírExtra ugyanis – természetesen amellett, hogy végtelen együttérzéséről és támogatásáról biztosítja a Scuderia Ferrari csapatát – megtalálta az Önök számára minden szempontból legideálisabb pilótát. A versenyzőt, aki egészen páratlan Forma-1-es tapasztalatával és eredményeivel biztosan hasznára válna a Felipe Massa sérülése, illetve Michael Schumacher visszalépése miatt komoly értékveszteségekkel küzdő maranellói istállónak.

Biztosak vagyunk ugyanakkor abban, hogy ha megfogadják tanácsunkat, és az általunk ajánlott pilótát ültetik be a megüresedett Ferrariba, egy minden körülmények között a legjobb teljesítményt szem előtt tartó, ambiciózus pilótával fog bővülni a Ferrari-család.

Megjegyezzük: üzletileg, azaz marketingszempontból is a lehető legjobb választás lenne az általunk preferált pilóta, a mi jelöltünk mögött ugyanis egy egész ország sorakozna fel az esetleges szerződéskötést követően, s minden bizonnyal – a korábbi gyakorlatnak megfelelően – az adott pilóta országának legnagyobb és legjelentősebb cégóriásai, sőt talán maga az állam is támogatásáról biztosítaná a szóban forgó versenyzőt, s ezáltal a Ferrari istállót.



Ha pedig még mindig kétségeik lennének az általunk ajánlott pilóta kvalitásait illetően, hát álljon itt jelöltünk egészen páratlan, s a maga nemében egyedülálló Forma-1-es eredménysora: 8. helyezés a 2004-es Amerikai Nagydíjon (Minardi).

Reméljük, hogy levelünkkel felkeltettük érdeklődésüket, azonban azt is bátorkodunk megjegyezni, hogy ha valóban tervezik – s miért szalasztanák el a ragyogó alkalmat… – szerződtetni a HírExtra által erősen ajánlott pilótát, nem árt, ha sietnek, információink szerint ugyanis a Forma-1-es debütálásukat jövőre tervező, újonnan alakuló magyar istálló (mely a Csepeli Vasmű, az Ikarus gyár, a Hungaroring Zrt. és az UD Zrt. együttműködése során jön létre) komolyan fontolgatja a szóban forgó pilóta szerződtetését a következő tíz évre.

Egyetlen egy kérésünk van csak. Amikor megkeresik majd az exkluzív, egészen előnyös szerződésükkel Baumgartner Zsoltot, kérjük, kérdezzék meg a nevünkben tőle, hogy mit csinált az elmúlt négy évben.

Köszönjük, hogy meghallgatták érvelésünket, s szívesen az egyedülálló tippért.


Sok sikert kíván


a HírExtra.hu csapata
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását