2024. május 17. - Paszkál

Tökéletes Madonna-hasonmás a magyar énekesnő

Fülöp Normáról, a Csillag Születik egyik üdvöskéjéről kiderült, hogy tökéletes Madonna imitátor, így a koncertet is elvállalná, ha Madonna nem jönne.
2009. augusztus 4. kedd 17:26 - HírExtra
Madonna budapesti fellépése egyre kérdésesebb, ugyanis a szervezők egyik helyszínt lövik ki a másik után: a lóversenypályán viharveszély van - a szél miatt leomló színpad alatt maradtak már idén Madonna-rajongók - a Puskás stadionban pedig fontos meccs lesz, és a magyarok képtelenek időben rendbe rakni a gyepszőnyeget. Így most senkinek fogalma sincs a koncert hollétét illetően - pedig már lassan itt a világsztár.

Ezért is esedékes Norma ötlete, aki nagyon szívesen énekelné playbackről a világsztár számait, hisz elmondása szerint minden másban tökéletesen hasonlít rá. Sszívesen állna a világsztár helyébe.

- Imádok Madonna bőrébe bújni! Először azt gondoltam, hogy hülyeség utánzással foglalkozni, mert csak egy ócska másolat lehetek, de aztán rájöttem, hogy így közel tudom hozni az emberekhez a sztárokat - kezdte Norma.

– Ha Madonna nem tud eljönni, akkor majd én beugrok helyette. Tíz méterről senki sem mondja meg, hogy nem az eredetit látja. A mozgásom és a kinézetem megszólalásig hasonlít rá. Persze rengeteget kellett gyakorolni, de megérte. Arra is gondoltam, hogyha Madonna mégis eljön, akkor megjelenek a hotelekben, felveszek egy napszemüveget, és hagyom, hogy fotózzanak a rajongók.

Azonban van egy nagy különbség Madonna és Norma között: Norma fiatal és szép, míg Madonna öreg és kevésbé....
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását