2024. május 5. - Györgyi

Dupla kattintással nyaralás

Az világháló elterjedése minden szolgáltatásra rányomta a bélyegét. Így esett ez az utazással, nyaralással is.
2009. július 31. péntek 13:59 - Kanizsai Ádám
A főszezonban utazni vágyóknak a legjobb lehetőséget a "végkiárusítás". A last minute utak lényege, hogy az indulás előtti utolsó napokban az irodák minimálisra szorítják az árakat, így a pihenni vágyó számára költséghatékonyabban lehet feltölteni az üresen maradt helyeket. Hátránya, hogy kevesebb idő marad a készülődésre. Továbbá megeshet, hogy nagyobb társaság nem tud ilyen módon együtt utazni. Ilyen foglalásnál mindenképpen járjunk utána a részéleteknek, nehogy a későbbiekben derüljenek ki a pluszköltségek. Weboldalak: www.lastminute.hu, www.utazzunk.hu, www.lastminute.invia.hu

Aki most kezdi el tervezni a nyaralást, az utószezonban kellemes utat nyerhet olcsóbban. Az interneten rengeteg információt lehet találni, melyek hasznosabbál hasznosabb tippekkel láthatnak el. Beletartozik ebbe az útvonaltervezés, úti beszámolók. Megtudhatjuk, hol érdemes megszállni, tankolni, vásárolni. Néhány segítség: www.ongo.hu, www.goglobe.hu, www.forum.index.hu

Otthoni tervezéssel szintén kényelmesebb, olcsóbb megoldásokat találhatunk. rendkívül olcsó jegyárakat kell fizetünk, ha hajlandóak vagyunk átszállni. Repülés esetén is remek ajánlatokat találhatunk. Érdemes átböngészni a skyscanner.com-ot, mely egy ár-összehasonlító oldal. Biztosítás esetében is rendelkezésre állnak összehasonlíto oldalak. A legjobb árak felkutatásához érdemes átnézni a www.netrisk.hu-t, a www.biztositas.hu-t, vagy a www.utasbiztositas.hu-t.

Az autós utazás kedvelőinek a viamichelin.com nyújthat óriási segítséget. Ezrópa 42 országának részletes térképét tartalmazza. Csupán a kiindulópontot és a célt kell megadni, s máris kész az üzemenyag- és autópályadíj-költség becslését tartalmazó útvonal. A benzinárakról is több felületen tájékozódhatunk, pl: www.sielok.hu, www.k-v.hu, terkepnezo.hu.
Forrás: HirExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását