2024. május 18. - Erik, Alexandra

Tudnunk kellene Orbán nyaralásának részleteiről?

Nyakó István MSZP-szóvivő szerint az emberek joggal akarják tudni Orbán Viktor mexikói nyaralásának "titkos részleteit", így például azt, hogy ajánlott-e valamilyen szívességet a Fidesz elnöke titokzatos vendéglátójának.
2009. július 28. kedd 18:45 - HírExtra
Nyakó István már hétfőn is nyilatkozott az említett nyaralással kapcsolatban; akkor az MTI-nek azt mondta: pártja szerint mindennél nyilvánvalóbb jelét adta érzéketlenségének a Fidesz elnöke, ugyanis miközben a világ és Magyarország súlyos válságot él át, Orbán Viktor Mexikóban, "a tengerparton próbálja elviselni" a válság hatásait.

Keddi levelében - amelyet Szijjártó Péternek, a Fidesz elnöki stábja vezetőjének címzett, és az MTI-hez is eljuttatott - az MSZP szóvivője azt írta: kétségtelen, hogy mindenkinek a magánügye, hol tölti szabadidejét, de közpénzből élő, választott politikusok, közszereplők kötelesek eltűrni, ha a közvéleményt foglalkoztatja, miből telik nekik "luxusnyaralásra".

"Főként azokra vonatkozik ez, akik másokat rendszeresen durván, alaptalanul rágalmaznak és támadnak politikai szerepvállalásukat megelőzően szerzett jövedelmeik miatt" - vélekedett.

Nyakó István szerint a Fidesz továbbra is titkolja, Orbán Viktor kinek a vendégszeretetét élvezi Mexikóban. Ezzel kapcsolatban megjegyezte: meglehet, hogy baráti szívességről van szó csupán, de lehet, hogy ezért a szívességért valamilyen ellenszolgáltatást is vár a titokzatos vendéglátó.

A szóvivő levelében több kérdést is feltett Szijjártó Péternek, így például azt, hogy az eddigi gyakorlatukkal ellentétben miért titkolták Orbán Viktor nyaralásának helyét és idejét. A szocialista politikus arra is kíváncsi, miért titkolják a vendéglátó kilétét, mekkora tételt jelentenek a vendéglátás költségei, és ajánlott-e valamilyen szívességet a Fidesz elnöke vendéglátójának.

A Blikk című napilap hétfőn azt írta, kéthetes nyaralásra Mexikóba utazott a Fidesz elnöke és felesége, akik egy barátjuknál szálltak meg. Szijjártó Péter a lapnak azt mondta, Orbánék a családi kasszából fizetik a nyaralást. Hozzátette: Mexikóban írta meg Orbán Viktor azt a cikket, amely a hét végén jelent meg a Magyar Nemzetben. Napi kapcsolatban vagyunk, én tájékoztatom a fontosabb belpolitikai eseményekről - közölte Szijjártó Péter a Blikk-kel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

borimama47
2009. augusztus 5. 19:52
Sajnos Orbán Viktor mindent megtett azért, hogy minden lépése gyanus legyen. Kifelé mutatja a jó szeretőszívü embereken segíteni akarót azután a cselekedetei, főleg a vérlázító beszédnek titulált, ordenáré modorban előadott mocskolódásai, hazugságai mást sugallnak. Hülyének nézi az emberek többségét, de nehogy koppanjon! Akinek ilyen a modora,stílusa az nem tisztességes ember. Jó, tudom itt az országban talán nincs is ilyen, mert aki nem lop csal hazudik, azazért van mert nincs rá módja. Ezt kényszerítik ránk, sőt jópéldával elöl is járnak.Mindenkire vonatkozik, nincs pártállásra való tekintet. Aki akart valamit, azt kigolyózták. Legalább a szenny fel tud törni. Van itt pénz az országban, lásd a végkielégítéskt, csak jól kell furakodni. Röhej, aki szarul dolgozik,s menesztik az jutalmat kap. Csak így tovább drágáim a birka nép hagy irigykedjen,vagy reménykedjen, hogy VIKTORUNK a nép megnómentője majd kihúz a gödörből. Majd koppanunk, de mekkorát!!!!!!!!!!!! borimama
Sosi
2009. július 29. 09:50
Nyakó szerint itt az ideje,hogy tudjuk ki hol nyaral.Nos akkor rajta mondja el az összes politikus nyaraló helyét,ne kímélje se a jobb se a baloldalt.
Hajrá Pisti !!!!
eroica
2009. július 29. 08:09
(a duplikációkat ne vegyétek figyelembe Kösz)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását