2024. április 27. - Zita

Végre! Sötét lesz egy időre az RTL Klub képernyője

Úgy tűnik, mégis van értelme az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) létezésének.
2009. július 21. kedd 12:59 - HírExtra
A Mónika show már sokak idegrendszerét kikezdte. A minden szempontból vállalhatatlan műsor március 2-án olyan adást sugárzott, mely az ORTT szerint nem megfelelő korosztályi csoportba lett besorolva. Magyarán, a gyermekektől távol tartandó… lett volna.

Tirts Tamás ORTT tag szerint (a KDNP delegáltja) eleve az esti műsorsávba kellene helyezni a showt, amikor a gyermekek nem nézhetik, vagy ha igen azt is szülői felügyelettel. „Meg kell érteni, hogy a kisgyermekeket meg kell védeni” – mondta.

Sokak szerint a fél napos elsötétítés példátlanul erős retorzió. Ám az is tény, hogy valahogy gátat kell szabni az ennyire érték nélküli műsoroknak.

Az elsötétítés a Bors által megkérdezett szakemberek szerint több tízmilliós bevételkiesést is okozhat a csatornának.

Az RTL Klub fellebbez és mint Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója elmondta, remélik, hogy a bíróság megsemmisíti a határozatot.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Terike39
2009. július 23. 11:16
Miért nem szüntetik meg már a műsort. Olyan unalmas már.
Bori26
2009. július 22. 11:36
Szegényes az aki ilyen programot néz. Ezt kell nekünk főműsoridőben??? Az ORTT nem az RTL-t bünteti hanem minket :((( Jobb lenne ha az RTL vezetősége elgondolkozna mivel érne el több nézettséget. Kritikán aluli műsorral és egyre több sötétséggel, vagy igényes programmal amit esetleg többen is megnéznének?
Péter
2009. július 21. 16:54
Véleményem szerint én fizetek egy szolgáltatásért amit az ORTT figyelmen kívűl hagy.Nem beszélve arról,hogy jogtalanul korlátozza a jogaimat,és másokét is ha mondjuk az RTL műsorát szeretném ,szeretnénk nézni.Ha a csatorna törvényt sért büntessék meg,de hangsúlyozom az ORTT nek nincs törvényes joga másokat megkárosítani azzal,hogy több embert megfosszon egy fizetett szolgáltatástól,vagy fiztessen kártérítést az elmaradt de kifizetett szolgáltatás elmaradásáért!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását