2024. április 29. - Péter

A sikkasztást is vállalná Győzike?

Győzike tekintélyes summát nyert egy pályázaton arra, hogy leforgasson egy filmet. A filmforgatás azonban a mai napig nem kezdődött el. Mi lesz a pénzzel?
2009. július 8. szerda 09:39 - HírExtra
Az egyik napilap már azzal is megvádolta Gáspár Győzikét, hogy elverte a milliókat.
A showman nem tagadja, hogy hozzá sem kezdett a produkció előkészítéséhez, viszont cáfolja a vádakat.

„Ez a pénz bankban van, és kamatozik. Elszomorít, hogy egyesek azt hiszik, eltüntettem, de már megszoktam, hogy rendszeresen támadnak. Nem hagyom, hogy bepiszkítsák a nevem” – világosította fel a közvéleményt az egyik bulvárlap útján Győzike.

„Amikor hazajöttem a dzsungelből, a Celeb vagyok forgatásáról, akkor valóban megkapta az alapítványunk a 22 millió forintot, hogy leforgassuk belőle a Roma Rómeó című filmet. Azóta azonban annyit dolgozom, hogy nincs időm sem ezzel, sem a médiával foglalkozni. Márpedig, ha ehhez a filmhez a nevemet adom, akkor szeretném végig felügyelni, figyelemmel kísérni a munkát. De most csak a koporsóbizniszre összpontosítok” – árulta el a kulisszatitkokat Győzike.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy mi lesz a pénzzel, ha végleg meghiúsul a forgatás?

Anyagi gondjaim vannak, de ehhez a pénzhez nem nyúlhatok, nem veszem el. Ha továbbra sem lesz időm a film előkészítésével foglalkozni, akkor az alapítványunkkal szétosztjuk a pénzt ösztöndíjként cigány gyerekek között, vagy odaajándékozom egy kórháznak” – mondta a showman.

Jogászok szerint ezzel az utóbbi tervvel gondok lehetnek. A bulvárlapnak nyilatkozó ügyvéd szerint sikkasztás gyanúja is felmerülhet.

„Ha pályázat útján nyerte a pénzt az illető, akkor kizárólag arra költheti el, amiben megállapodtak. Ha ez nem így történik, a sikkasztás gyanúja is felmerülhet, hiszen jogszabályokat sért ezzel. Ilyenkor jogi útra terelhető a dolog” – mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Vajon meg tudja oldani ez a feladatot Győzi?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. július 21. 17:41
Nagyon jó lenne ha ez a makogó,dadogó már megütné a bokáját.Kamatostúl fizetetném vele azt vissza amit kétkézzel szórt szerte a világban.Az RTL -nek
köszönhetően.Mit akar ez felügyelni,meg forgatni?
Hiszen olyan homály hogy fordítva ül a moziba.Nem
tudom elképzelni hogy mi a rossebet csíp rajta az
RTL program igazgatója,hogy ennyire tolja neki azt a sok milliót?Netán rokona? Mert valami sántít ebben az egész gáspár Show-ban.
encsi
2009. július 8. 17:00
már nem tudja mihez fogjon h ne bukjon meg!
ennyi ...unalmas.... lejárt a lemez.!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását