2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ki festi ki a Malév gépet?

Már pályázhatnak az érdeklődők repülőgép-festésre: a Malév Zrt. olyan terveket vár, amelyek Magyarország értékeire hívják fel a figyelmet.
2009. július 1. szerda 17:16 - HírExtra
A Malév regionális flottájához az elmúlt fél évben csatlakozó négy Q400-as típusú repülőgép közül az egyik nem a Malév színeiben érkezett a légitársasághoz, ezért a HA-LQD lajstromjelű repülőgép külső festési tervének elkészítésére kétfordulós pályázatot írtak ki - tájékoztatta a magyar nemzeti légifuvarozó társaság szerdán az MTI-t.

Az "új ruhára" váró repülőgép a nyári csúcsforgalomban már szállítja az utasokat, de egyelőre még csak ideiglenes, szürke külsőben. A Malév arra számít, hogy a különleges lehetőség az alkotók széles körét - az amatőröktől a professzionális grafikusokig, festőművészekig - inspirálni fogja.

A pályázat kétfordulós, az első körben rajzokat kell beadni a www.malev.hu honlapról letölthető repülőgép-alaprajzok segítségével július 20-ig. A legjobb húsz tervet benyújtó pályázó a második körben személyesen is megnézheti a repülőgépet, majd egy részletes tervet kell készíteniük, amihez a Malév szakmai segítséget nyújt.

A legjobb pályamunkákra a közönség is szavazhat majd a légitársaság honlapján, a legtöbb szavazattal rendelkező terv készítője közönségdíjban részesül. A zsűri által kiválasztott legjobb pályamunka a tervek szerint október végére kerülhet fel a repülőgépre.

A győztes pályázó a Malév Air Tours ajándékaként egy kétszemélyes, nyolcnapos üdülést is nyer az egyiptomi Sarm es-Sejkben teljes ellátással, és egy Malév törzsutas Aranykártyát is kap 75 ezer bónuszponttal feltöltve.

A második helyezett a Mercure Hotels jóvoltából két főre szóló római hétvégét és egy Malév törzsutas Ezüstkártyát (60 ezer bónuszponttal), a harmadik helyezett pedig a Danubius Hotels ajándékát, egy két főre szóló magyarországi wellnesshétvégét, valamint egy Malév Kék törzsutaskártyát (35 ezer bónuszponttal) nyer.

A részletes pályázati anyagot az érdeklődők a www.malev.hu honlapon tekinthetik meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását