2024. április 29. - Péter

Katasztrófa! Szorcsik Vikit lapátra rakják?

A Blikk úgy tudja, hogy Szorcsik Viki műsora, a 10! ősszel már nem lesz képernyőn. Sőt azt sem lehet tudni, hogy a kereskedelmi csatorna igényt tart e még rá.
2009. július 1. szerda 14:19 - HírExtra
Viki öt éve dolgozik a TV2-nél. A Jóban Rosszban sorozatában kezdte, mint főnővér, de a karakterét kiírták a szappanoperából. Ezután lett a 10! című celebfikázós műsor arca. A külföldön nagyon népszerű adás hazánkban először csak toporgott, de azután beindult és szókimondó stílusa miatt szép nézettséget ért el.

Most azonban úgy hírlik, hogy a csatorna őszi műsorrendjébe már nem fér bele Viki műsora. Egy stábtag azt is elárulta, hogy már a búcsubuli is megvolt, ahol Viki nem tette tiszteletét. Az volt a szöveg, hogy későn küldték el neki a meghívót, így nem tudott jelen lenni a miniünnepségen.

Viki csak annyit mondott, hogy a csatornával kötött szerződése még él. Kárász Róbert a TV2 részéről azt nyilatkozta, hogy még nem tudni, mit hoz a jövő, a búcsubuli pedig csak az évad lezárása volt, nem temették még el a műsort.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását