2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Berágott a volt magyar kapitány

Lothar Mattha:us, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya dühösen reagált csütörtökön az élvonalból kiesett Arminia Bielefeld elnökjelöltjének becsmérlő szavaira.
2009. június 18. csütörtök 15:26 - HírExtra
Bár a klub a közelmúltban megkezdte az egyeztetést a 48 esztendős szakemberrel, a megüresedett vezetői posztra egyedül pályázó Klaus Daudel kijelentette:

"Ilyen helyzetben ismeretesen sok hívatlan vendég bukkan fel. Mattha:us úr szerintem belátható ideig nem fog szerepet játszani a Bundesligában. Nálunk sem."

A német válogatottsági rekorder - akinek az FC Fehérvár kétéves vezetőedzői szerződést ajánlott - ingerülten fogadta a nem éppen hízelgő véleményt:

"Nincs arra szükségem, hogy olyan emberek piszkolják be a nevemet, akik semmit sem értek el a futballban, mégis unintelligens megjegyzéseket tesznek. Elnézve az ottani munkát nem is csodálom, hogy az Arminia kiesett az első osztályból. Ha végbemegy náluk egy professzionális szerkezetváltás, hívjanak fel telefonon."

Berzi Sándor, a fehérváriak ügyvezetője kedden az MTI-nek azt mondta: amint azt korábban jelezték, péntekre várják Magyarországra Mattha:ust, s remélhetőleg akkor a szóbeli megállapodásuknak megfelelően a szerződést is aláírják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását