2024. április 26. - Ervin

Börtönbe kerültek a sztárok

Több hazai híresség – Farkasházy Teddy, Müller Attila, Kefir, Leo, Csordás Tibi, Lui, Palcsó Tamás – hűvösre került. Szerencsére csak az Élménybirtok-Médiaválogatott tagjaként az ismert emberek egy barátságos focimérkőzés miatt mentek a börtönbe.
2009. június 12. péntek 09:39 - HírExtra
Az Élménybirtok-Médiaválogatott csapata ki akarta köszörülni a két évvel ezelőtti vereséget, és a tagok elhatározták, hogy ha törik, ha szakad, újra pályára lépnek a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai focipályáján. Négyszáz fogva tartott nézte végig a barátságos mérkőzést, mely után Sabriana, a roma mulatós zene új csillaga, Rony, valamint Lui mágus adott műsort, az ott lakók nem kis örömére.

„Évente nagyságrendileg 20 olyan esemény van, amelyeknek keretében a falakon túlról érkeznek előadók, művészek, sportolók, hogy műsort adjanak. Tisztelettel és szeretettel vártuk az Élménybirtok-Médiaválogatott csapatát, hiszen két évvel ezelőtt is egy jól sikerült mérkőzésnek voltunk részesei. A mintegy 1200 bentlakó közül, úgy 400-an vehettek részt az eseményen; azok, akik a nevelőtisztek döntése alapján megérdemlik. Ennek természetesen pedagógiai célzata is van. A fogva tartottak közül nagyon sokan szinte rendszeresen sportolnak, leginkább a labdarúgást szeretik. Egy olyan csapat állt ki, melyben a börtön legszorgalmasabb, legügyesebb focistái játszottak” - mondta Frank Tibor bv. dandártábornok parancsnok.

„A mérkőzés elején még úgy éreztem, hogy kellő erővel és ügyességgel léptünk pályára, de később észrevettem, hogy ellenfelünk taktikája beérni látszik. Két csapattal játszottunk, és összesített eredményként 6:1 -re kaptunk ki. Ugyan jobb eredményre számítottam, de nyugodt vagyok, hiszen beleadtunk mindent, úgy látszik, ennyire futotta az erőnkből” - újságolta Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője.

„A meccs előtti éjjelen keveset aludtam, mert sok volt a munkám, és ez meg is látszott a játékomon. Azonban ez most nem is volt fontos, hiszen azért jöttünk, hogy örömöt szerezzünk a fogva tartottaknak. A Kozma utcai börtön parancsnoka kiváló sportember, és sport szeretetét, annak nevelő és a jellemre jótékony hatását próbálja átadni a raboknak”- mesélte a csapat doaenje Farkasházy Tivadar.

A mérkőzés végén Sabrina, Rony és Lui mágus adott egy kis műsort. Lui ugyan többször elkápráztatta a közönségét trükkjeivel, de igazi varázslatának Sabrinának volt táncával és mulatós-roma zeneszámaival.

„Amikor beléptünk a börtön udvarára, akkor sokunkon láttam a megilletődöttséget, de úgy gondolom, hogy félni valónk nem volt. Ha a zenémmel azt tudtam üzenni a bent lakóknak, hogy merjenek álmodni, legyenek céljaik és terveik, akkor elértem a célomat és sikerült egy kis időre elfeledtetni velük a benti életet” - mesélte mosolyogva a roma mulatós zene új csillaga, Sabrina.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását