2024. május 19. - Ivó, Milán

Teljes káosz volt a szülinapi akciók miatt

Több áruházhoz is rendőrt kellett vezényelni, mert tolongtak, veszekedtek fenyegetőztek az emberek, ugyanis sajttal akciózott egy születésnapját ünneplő áruházlánc.
2009. június 9. kedd 09:43 - HírExtra
Az akció múlt csütörtöktől vasárnapig tartott, naponta három terméket 13 évvel ezelőtti áron kínáltak két órán keresztül. A 13., ráadásakció vasárnap este 7-től 8-ig tartott, ekkor a trappista sajt kilogrammjához 579 forintért lehetett hozzájutni.

Szombathelyen egy eladó azt mondta, csak nyolcvan sajtot hoztak, erre az összegyűlt tömeg zúgolódni kezdett, eleinte a vársárlók egymást lökdösték, majd az eladókat kezdték fenyegetni. A boltból valaki rendőri segítséget kért. A tolakodásban egy nőt nekiszorítottak egy bevásárlókocsinak, a mentők szállították el.

Az áruházlánc szentgotthárdi üzletében a sör volt akciós, amely öt perc alatt fogyott el, így a sorban hátrébb álló vásárlók már nem jutottak hozzá a kedvezményesen kínált italhoz - írta a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását