2024. május 19. - Ivó, Milán

Figyelem! Meteorológiai figyelmeztetés

Heves zivatarokra, helyenként 90 kilométer/órás széllökésekre és jégesőre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzésében szombatra.
2009. június 6. szombat 16:59 - HírExtra
A szolgálat honlapján szombat éjfélig az egész ország területére narancs színű riasztást tett közzé. Különösen erős lehet a szél, amelyet heves zivatarok kísérhetnek Észak-Magyarországon és az Észak-Alföldön. Itt nem kizárt az óránként 90 kilométeres sebességet is meghaladó, viharos szél, amit 2 centimétert is elérő jég, vagy intenzív csapadék kísérhet.

Az ország többi területén is erős lesz a szél, elérheti, vagy meghaladhatja az óránkénti 60 kilométert, és nem kizárt a jégeső, vagy heves zivatar sem.

Vasárnapra sem várható érdemi javulás, bár a felhőzet csökken, de erős széllökésekre és néhol zivatarra, jégesőre továbbra is számítani lehet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Farkas Árpád
2009. június 7. 05:33
És még ezek nyugodt szívvel fel merik venni a fizetésüket?
Farkas Árpád
2009. június 7. 05:33
És még ezek nyugodt szívvel fel merik venni a fizetésüket?
kawa70
2009. június 6. 19:00
Bekaphatja az összes időjós. Megint nem sikerült még csak közelítőleg sem eltalálni az időjárást. Az egész hétvégi programomat lemondtam mert mindenhol szakadó esőt, vihart, jégesőt igértek mindkétnapra.Ehhez képest alig esett, minimális légmozgás, és többet süt a nap mint borul az ég. Kösz. Hogy miért nem mennek inkább kapálni mind egy szálig.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását