2024. április 28. - Valéria

Iniesta kidőlt

Andres Iniesta, az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott középpályása nem vehet részt csapatával a Konföderációs Kupán, miután pénteken megállapították, hogy sérült combizma miatt hat-nyolc hetet kell kihagynia.
2009. június 5. péntek 16:44 - HírExtra
"Jelenleg nincs abban az állapotban, hogy futballozhasson - mondta Oscar Celada, a spanyol válogatott orvosa. - Biztos, hogy hosszú időre van szüksége a gyógyuláshoz, mert nagy a veszélye annak, hogy ismét kiújul a sérülése."

"Kár, hogy így kell lezárnom ezt a fantasztikus szezont, de most ez a legokosabb döntés" - nyilatkozta Iniesta, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona 25 esztendős kiválósága.

A spanyolok a hét végén utaznak el Bakuba, ahol kedden barátságos mérkőzést játszanak Azerbajdzsán válogatottjával, majd jövő vasárnap, az Új-Zéland elleni összecsapással kezdik meg szereplésüket a június 14. és 28. között zajló dél-afrikai Konföderációs Kupán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását