2024. április 28. - Valéria

Őrizetben a Molotov-koktél dobálói

A rendőrség őrizetbe vette a Boldogkőváralján múlt szombaton történt molotov-koktélos támadás elkövetőit és indítványozta az ügyészségen a két helyi férfi előzetes letartóztatását - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.
2009. június 2. kedd 12:55 - HírExtra
A Borsod megyei település egyik családi házára május 30-án hajnali 4 óra körül dobtak gyúlékony folyadékkal töltött és meggyújtott textildarabot tartalmazó üveget. A molotov-koktélos támadást követően a ház ablakkerete lángra lobbant - idézte fel az eseményt Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A lángokat a ház tulajdonosa oltotta el. A támadás idején a tulajdonoson kívül négyen tartózkodtak a házban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vasárnap vették őrizetbe a két helyi, 19 és 20 éves férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás eddigi adatai szerint egy közelmúltban történt nézeteltérés, kocsmai verekedés állt a támadás hátterében.

Az elkövetőket társtettesként, több emberen, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsítja a rendőr-főkapitányság.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását