2024. május 10. - Ármin, Pálma

Nem része a sorozatnak a hajnali Molotov-koktélos támadás

Szinte bizonyos, hogy nem illeszkedik a cigányokat korábban ért támadások sorába a szombaton hajnalban, Boldogkőváralján elkövetett Molotov-koktélos támadás - értesült a HavariaPress.
2009. május 30. szombat 15:15 - HírExtra
A Borsod megyei község egyik házát a kora hajnali órákban érhette a támadás, az ott lakó cigány család tagjai azonban már csak a nyomait tapasztalták kora reggel. A ház tulajdonosa akkor vette észre a gyanús nyomokat, mikor hajnalban kiment az udvarra vizelni.

A ház sarka, valamint az egyik ablak kerete megperzselődött a kisebb tűzben, mely magától kialudt. Magából a támadásból a házban élők semmit sem észleltek, egyikük sem sérült meg. A helyszínelést végző rendőrök egy sértetlen és egy felrobban benzines üvegpalackot találtak az udvaron, előbbi feltételezhetően lepattant az ablakpárkányról, s anélkül, hogy összetört volna, több méterre a háztól esett a földre.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, de a jelek arra utalnak, hogy a korábbi, cigányokat ért hasonló támadásokhoz a mostani esetnek egyáltalán nincs semmi köze. Az ügy súlyára való tekintettel a nyomozást átvette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását