2024. április 26. - Ervin

Durva! Voksán Virág ismét a rendőrségen!

A népszerű playmate újabb három órát töltött el a rendőrségen, ugyanis ilyen sokáig vallatták volt barátja miatt, aki lenyúlta Virág ékszereit. A húsz éves férfit azóta sem találták meg.
2009. május 15. péntek 18:59 - HírExtra
Voksán Virágot, a szexi playmatet még mindig kísérti volt szerelme, akiről úgy hírlik, hogy kirabolta a szexi, mostanában a lemezeket pörgető Virágot. A minap is miatta kellett három órát a rendőrségen töltenie, mert kihallgatták a rablásról a lányt.

Sokakban felmerül az a gondolat, hogy milyen férfi az, aki arra vetemedik, hogy kirabolja a tökéletes testű Virágot, ahelyett, hogy élvezni a társaságát. A playmate egyik fellépésén ismerkedtek össze, akkor a srác 24 évesnek vallotta magát, de később kiderült, hogy csak 20 éves még a fiatalember.

Lába kélt az ékszereknek


Nem a kora volt a legnagyobb probléma, hanem inkább az volt a zavaró ebben a kapcsolatban, hogy Virág pénzének is lába kélt nem is egyszer. A lány ekkor kezdte sejteni, hogy valami nagyon nincsen rendben újdonsült szerelmével, de ekkor még nem tett semmit. Most már bánhatja is…

Amikor már eltűnt DJ Flower lakásából egy körülbelül egymillió forintnak megfelelő arany ékszer, akkor betelt a pohár, és azonnal lapátra tette fiatal udvarlóját.

A feljelentés is megszületett ismeretlen tettesek ellen. Pár napja be is kellett mennie a rendőrségre, ahol hátrom órán keresztül faggatták volt barátjáról, és az ékszerek eltűnéséről.

- A mai nap voltam bent a rendőrségen, ezúttal három órán át kellett bent tartózkodnom. Eléggé kiveséztük az egész történetet, már a komplett jelentést is megírtuk, és feljelentést tettünk ismeretlen tettesek ellen. – mesélte Virág a Tabu Tv-nek.

Ráadául már máskor is volt dolga a rendőrséggel. Ugyanis egyszer megzsarolták egy videóval, amin ő éppen orálisan elégít ki egy férfit. Úgy tűnik, Virág már sosem szabadul meg az aljas férfiaktól...

Voksán Virág nem szeret takarítani, ezért nem is szokott

Ahhoz, hogy minden jól menjen, szükség van ujjlenyomatokra is, amit Virág reménye szerint sikerül is majd összeszedni a lakásából.

- Ha nem takarítottam, az ujjlenyomatok megmaradnak, márpedig én nem takarítottam. – tette még hozzá határozottan a playmate.

Nem éppen kedveli a házimunka azon válfajait, mint például a porszívózás, a felmosás, vagy a portörlés. Ezért is reméli nagyon, hogy legalább egy épkézláb újlenyomatot össze fognak majd szedni a nem túl tiszta lakásában.

Mindezek ellenére még mindig reménykedik benne, hogy nem ex-kedvese követte el a rablást. Annyira csalódott most benne, hogy egy férfit sem szeretne közel engedni magához. Teljes erejéből a munkára koncentrál, és kiskutyájára.

Ettől függetlenül épp ő vallotta be pár napja, hogy bizony kacsingat egy férfi felé, aki nem más, mint a Kalandra fal! kicsit nyálas vízi mentőse, Dávid. A forgatások alatt ismerték meg egymást, s nagyon jó barátok. Virág nem tagadta egyenesen, hogy semmi sem lenne közte és a fiatal életmentő között, csak annyit nyilatkozott, hogy szerelemről szó sincsen.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását