2024. április 29. - Péter

Bajban van Gönczi Gábor, mi lesz így a házasságával?

Gönczi Gábor nehéz helyzetbe került! Az RTL Klub műsorvezetője és felesége, Tatár Csilla többet szerepelnek a képernyőn, mint amennyi időt együtt töltenek.
2009. május 14. csütörtök 19:59 - HírExtra
Gönczi Gábor, a Fókusz műsorvezetője nem is tagadja, hogy feleségével, Tatár Csillával szinte napról napra újra küzdeniük kell – egymásért. Ugyanis amíg Gönczi a Fókusz műsorvezetőjeként esténként húzza az igát, addig kis felesége pont ellenkezőleg, hajnalban kel, mivel reggelente élőben jelentkezik férjura csatornájának legnagyobb riválisában, a TV2-ben, ahol a Mokkában vállalt szerepet. Sőt, Gönczinek még a hobbizenekarja számára is időt kell találnia…

– Volt olyan napunk, hogy én egy fellépésből érkeztem haza hajnali három körül, szegény Csilla pedig akkor kelt fel, mert ment a világ másik végére bejelentkezni a reggeli műsorba – mesélt a nehézségekről Gönczi Gábor. – Voltak ilyen érdekes találkozásaink. El kell, hogy áruljam, ez kemény. Sok türelmet kíván és rákényszerít bennünket arra, hogyha együtt vagyunk, akkor csak egymásra figyeljünk. Keveset vagyunk együtt, kevesebbet, mint azt bármelyikünk is szeretné – mondta el a műsorvezető.

Megoldás azonban mindenképpen van, csak meg kell találni. Gönczi például úgy próbálja áthidalni a problémát, hogy sokszor óránként hívogatja kedvesét, mivel állandóan tudni akarja, hogy hol van éppen. Biztos, hogy ez a jó megoldás? Nem egy, és nem kettő kapcsolat ment már tönkre ilyenek miatt…

– Muszáj így megoldanunk a helyzetet, mert össze-vissza kelünk fel, megyünk el. Ez már bevált szokás lett nálunk – indokolt a Fókusz népszerű házigazdája.

Hát, ők tudják…
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását