2024. április 28. - Valéria

Tetőtől talpig harmonikus nő a Barátok Közt sztárja

Csomor Csilla a Berényi Zsuzsát alakító színésznő szerint egy nő mindig legyen tetőtől talpig harmonikus.
2009. május 11. hétfő 12:10 - HírExtra
Csomor Csilla ruhatárában kotorászott a Bors összeállítása. Ez alapján fény derült arra, Csilla nagyon szereti a színes, vidám ruhákat, és szerinte egy nő öltözködésének kulcsa a harmonia. A ruhának, cipőnek, táskának, mindig összhangban kell lennie egymással, a kiegészítőkkel pedig csak csínján bánik. mint mondta számára a kevesebb néha több. Nem aggat hát magára mindent egyszerre, a fülbevalótól a karkötőig.

A Barátok Közt sztárja imádja a különleges cipőket és táskákat. Ám ezeknek is színben és stílusban illeniük kell egymáshoz. Hétköznapokban fontos számára a kényelmes ruha. Ilyenkor inkább a színekkel játszik. Mivel fehér bőréhez és szőke tincseihez inkább az élénk, vidám színek passzolnak, így ezeket részesíti előnyben.

Ha azonban tavaszi-nyári partira kap meghívást, akkor rendkívül csinosan öltözködik fel: koktélruhát ölt magára. Ha megbeszélésre igyekszik, aelég egy csinos kiskabát, és valamilyen elegáns szoknya. Elárulta, nemrégiben megszabadult nyolc kilótól, így a fehér szoknyát is megengedheti magának, mely kiemeli az alakját.

Nagyestélyi darabja egy izgalmas fekete csipkevarázslat. Ehhez egy fekete bársony francia övet vesz fel így még előkelőbb lesz a megjelenése. A golfozáshoz, mely Csilla kedvenc hobbija, fehér nadrág való és hozzá vízhatlan sportcipő.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását