2024. május 3. - Tímea, Irma

Ada a gyerekei előtt is meztelenkedik

A múlt héten Ada ledobta összes ruháját a nyuszis magazin kérésére. Hiába lettek a képek nagyon szexisek, mégsem örült ennek mindenki.
2009. május 7. csütörtök 07:47 - HírExtra
Egy hete, hogy a Viva televízió műsorvezetője, Ada ledobta összes ruháját, és a Playboynak képeket készített. Már akkor sem csak dicséreteket kapott, hanem többen is megszólták, amiért meztelenül állt a fényképezőgép elé.

Azzal vádolják egyesek, hogy két gyermekes anyukaként, hogy vállalhatta ezt el, míg mások azon csámcsognak, hogy biztosan így akarta volt férjét, Timót piszkálni, és csak azért is megmutatni a testét. Egyesekben az a gondolat is felmerült, hogy biztos a pénzért vetkőzött, bár azt sejteni lehet, hogy nem fizethettek neki keveset.

A StoryOnline-nak sikerült elkapnia Adát, aki őszintén mesélt arról, hogy most miként is vélekedik a fotózásról, és annak negatív visszhangjáról.

- Biztos vannak olyan emberek, akiket zavar, hogy levetkőztem, de biztos olyanok is vannak, akiket nem. Nyilván ez egyéni értékrendtől függ, hogy kinek fér bele, s kinek nem, de szerintem a mai világban ez már nem egy olyan dolog, amit annyira meg kéne vetni. Hiszen filmekben is nagyon nagy színésznők levetkőznek, s azt mégsem szólják meg. – mesélte Ada.

- Eddig javarészt pozitív reakciókat kaptam, de nyilván volt olyan is, aki nem értette, hogy egy, két gyermekes anyuka miért vetkőzik. Mindenkinek a saját véleménye, hogy mi tetszik neki, s mi nem, de szerencsére azért többségében pozitív visszajelzések érkeztek.

Ada azt is elmesélte, hogy fiai hogyan álltak ehhez hozzá, bár még csak három évesek. Az biztos, hogy el fogja tenni a képeket, s majd ha nagyobbak lesznek megmutatja nekik.

- Már most is látták a képeket, s azt is, amikor lement a tévében a fotózás. Tök normálisan vették, hogy "Jé, ott van anya melltartó nélkül!". Igazából ez nekik nem furcsa, mert nap, mint nap látnak engem így. Az sokkal nagyobb öröm volt nekik, mikor meglátták magukat a tévében, hogy ők is be lettek vágva. Rögtön felkiabáltak, hogy "Ott a játékunk!". Ez nekik sokkal izgalmasabb volt, minthogy anya levetkőzött.
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását