2024. április 29. - Péter

Megrázó! Debreczeni Zita volt pasija kitálal!

A szép modell (jelző a Blikktől) és milliárdos szerelmének kapcsolatát az tette tönkre, hogy egyes emberek nem akarták, hogy működjön köztük a viszony. Kedves Ferenc kitálalt!
2009. május 4. hétfő 09:12 - HírExtra
Túl sokat foglalkoztak kívülállók a legbelsőbb magányügyeinkkel – panaszkodott Ferenc, mi pedig tágra nyílt szemekkel figyelünk, hogy nocsak. Alaphangon az ember „legbelsőbb magányügyeiről” mások nem tudnak, ugyebár. Akkor meg, ha valaki a Blikkféle kultúrlapok címoldalán nyomul hónapokig, évekig, akkor meg bizony nem kell csodálkozni, hogy mindenki mindenről tud. Aki tud valamiről, azzal foglalkozik is. Kár a panaszért, ha nem tetszik a rendszer, akkor irány le a kultúrlapok címoldalairól.

Az még hagyján, hogy mindez megtörtént, de a kultúrforrásnak tekinthető napilap azt is megszellőztetett, hogy K.F. és D. Z. együtt turbékoltak valamelyik étterem teraszán. Ez pedig, valamint K. F. visszafogott nyilatkozata D. Z.-ről azt jelzi szerintünk, hogy újjáéled a kapcsolat.

Mivel minket mindez borzasztóan érdekel, ezért természetesen a jövőben is alig várjuk, hogy tudósítsunk róla.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tojo1947
2009. május 4. 15:53
Nincs igazad Keri,igenis tud valamit:érzékien cuclizni! Adómentesen!
Keri
2009. május 4. 10:27
Ki a fenét érdekel ez a liba?! Nem lehetne olyan emberekről irni, akiknek az IQ-ja legalább 120? Vagy, ha eléri, akkor nem a szerelmi élete a legfontosabb? Tud ez a nő valami értékeset? Tud rajzolni, énekelni, zongorázni, ir novellákat, a szakmájában élen jár, vagy csak a testéből él? Miért kell az embereket ilyen üresfejűnek tűnő senkikkel traktálni? Megélhetési izék! Élni kell, mindenáron! No, de semmiből?!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását