2024. április 29. - Péter

Durva! Jessica Simpson lenyúlta Aniston pasiját!

A manapság country énekes, Jessica Simpson úgy tűnik ismét randizgat volt párjával, John Mayerrel. Igen ám, de a férfi nemrég még Jennifer Aniston pasija volt.
2009. május 1. péntek 15:59 - Kővári Adrienn
Nagyon úgy néz ki, hogy a sztár kapcsolatok egyre kuszábbak lesznek. Itt van például Jessica Simpson énekes, és John Mayer zenész. Régebben már együtt jártak, pontosabban 2006. augusztusában kezdtek együtt mutatkozni, randizgatni, de hivatalosan csak 2007. májusában jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

Boldognak tűntek, mígnem egyszer csak szakítottak. Mily meglepő. De nem is egyszer, hanem összesen tizenkétszer váltak szét útjaik. Akkoriban is sokat hangoztatták a közeli ismerősök, hogy a pár kapcsolata már csak ilyen. Egyszer együtt, egyszer külön.

Bár, amikor végleg szakítottak, akkor is felröppentek olyan hírek, hogy ez nem végleges, mert egyszer biztos, hogy össze fognak jönni. Úgy tűnik ezt most, 2009. április végén meg is történt.

Kusza kapcsolatok

Ez csak azért érdekes, mert ugye John Mayer nem is olyan régen még Jennifer Aniston barátja volt. Egy évig is együtt járt a színésznővel, akivel most március környékén szakítottak véglegesen. Az ő kapcsolatukat is az örökös szakítások jellemezték.

Egy szemtanú mesélte el az X17 online magazinnak, hogy ő látta, amint Jessica Simpson és John Mayer együtt ebédeltek a Calabasas-ban még a hónap elején. Nagyon óvatosnak tűnt a páros, mintha nem akarták volna, hogy felismerjék őket, mesélte a szemtanú. Emellett azt is elárulta, hogy a páros nagyon boldognak tűnt a másik társaságában, és nem úgy néztek ki, mintha csak barátok lennének.

Korábban Jessicanak is volt egy kapcsolata, a Dallas Cowboy játékosával, Tony Romoval, de az ő kapcsolatuk sem tartott túl sokáig. Lehet, hogy Jessica Simpson és John Mayer valójában mégis egymásnak vannak teremtve, s ezért nem működtek a másokkal való kapcsolataik? Könnyen megeshet, s ez magyarázná is, hogy miért keresik ismét egymás társaságát.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását