2024. május 11. - Ferenc

A nap sportvideója! Seggberúgták a sztárfocistát

Ahhoz képest, hogy alig nyerhetnek már valamit az idén, igencsak vidám a hangulat a Bayern München focicsapatánál. Ribéry például csak úgy seggbe rúgja néha Tonit.
2009. április 24. péntek 18:09 - HírExtra
Vidám az élet a Bayern München csapatánál, pedig sok okuk nincs a vigalomra a bajor sztárcsapat játékosainak. Az idény eleji optimista „mindent megnyerünk az idén” nekiindulásból mára ugyanis az lett, hogy csak a Bundesligában zárhatnak idén az élen (a kupából és a Bajnokok Ligájából is kiestek időközben).

Ennek ellenére azonban nem búslakodnak a srácok, persze aki annyit keres, mint ők, ne is sírjon egy-két rosszabb eredmény után. Az ökörködésben a hírek szerint nem is akárki viszi a prímet, hanem a legnagyobb sztárnak kikiáltott francia zseni, Franck Ribéry, aki - mint az alábbi videó is mutatja - néha egy-egy gyenge pillanatában nem tudja legyőzni a késztetést, hogy seggbe rúgja a csapat első számú sztárcsatárát, az olasz világbajnok Luca Tonit.

Hogy is mondja a német? Spassz makken. Bizony a srácok annak ellenére is jól szórakoznak, hogy nem ők, hanem a Wolfsburg csapata vezeti a Bundesliga tabelláját…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását