2024. május 5. - Györgyi

Tragikus: a halált várja a sztárszínész!

Kilátástalan helyzetéből csak a halál mentheti meg – Paudits Béla megrendítő vallomást tett.
2009. április 20. hétfő 13:59 - HírExtra
Az egykori ünnepelt sztár Paudits Béla Joshi Bharat műsorában beszélt életéről. A Jászai Mari-díjas színművész megrázó őszinteséggel számolt be öngyilkossági kísérleteiről és hogy motivációi nem sokat változtak.

A hatvanéves színész úgy látja, jelenleg kilátástalan az állapota. Volt, mikor olyan reménytelennek látta az életét és annyira magatehetetlennek érezte magát, hogy nemcsak elgondolkodott az öngyilkosságon, de meg is próbálta kioltani életét.

„Feltettem magamban a kérdés: nem kéne a halált kicsit megsürgetni? Megtettem a szükséges lépéseket: bevettem több marék gyógyszert, a kutyám azonban elkezdett hangosan ugatni, ezzel pedig felhívta a szomszédok figyelmét. Betörték az ajtót és hívták a mentőket, akik megmentettek. Azóta is itt vagyok sajnos. Jobb lett volna elrepülni.”

A műsorban elmondta, amíg lehet húzza-vonszolja magát, aztán egyszer csak annyira leromlik az egészségi állapota, hogy nem lehet majd megakadályozni, ami utána következik. Paudits évek óta a létminimum közelében él, ez sokat nyom a latban, mikor kilátástalan helyzetéről vall.

Joshi Bharat elárulta nagy rajongója a művésznek, ezért is tartotta különösen fontosnak, hogy megpróbáljon segíteni rajta, lelki támogatást nyújtani neki. A Blikknek elárulta, a beszélgetés alatt világos lett számára, hogy egy nagyon érzékeny emberről van szó, aki a maga módján próbál lázadni. Kitörési kísérletei arról szólnak, hogy felhívja a figyelmet önmagára. „Próbáltam meggyőzni arról, hogy ne foglalkozzon a halál gondolatával és minden erejével ússzon az árral szemben!”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását