2024. május 6. - Ivett, Frida

Aljas átverés! A TV2 miatt hiúsult meg a megasztáros koncertje

Király Viktornak pénteken Nyíregyházán lett volna koncertje. De nem lesz. A TV2 ugyanis nem engedi. A szervezők állítják: megállapodtak Királyékkal. Ki vert át kit?
2009. április 16. csütörtök 14:59 - HírExtra
A történet roppant egyszerű: Király Viktor, a Megasztár negyedik szériájának győztese állítólag elígérkezett egy pénteki nyíregyházi koncertre. Lett is rögtön nagy öröm a nyírségi megyeszékhelyen, a rajongók rögtön elkapkodták a jegyek többségét.

Csakhogy a koncertet tegnap lemondták. Király Viktort ugyanis péntek este egy egész másik városba várják. Hogyan sikerült egymásra szervezni két fellépést is? Ennyire amatőr lenne a megasztár legújabb győztesének menedzsmentje?

– Kellemetlenül érint mindenkit ez a botrány, velünk Király Viktor édesapja, Tamás egyezett meg – nyilatkozta a Blikknek a nyíregyházai koncertet szervező cég egyik neve elhallgatását kérő illetékese. – Felháborító, hogy három nappal a buli előtt lemondják a koncertet! Már ötszáz jegyet eladtunk, és így, akaratunkon kívül, mégis becsaptuk a rajongókat. Egyszerűen nem értjük, hogyan hozhatnak ilyen helyzetbe mindenkit! Ezzel nemcsak erkölcsi, hanem anyagi kárt is okoztak – hüledezett az egyik szervező.

Király Viktor persze nem igazán szeretett volna nyilatkozni az ügyben. Érthető.

Sőt a derék bulvárújságíró kollégák tegnap hiába keresték Viktor édesapját, Tamást is, a megasztáros énekes karrierjét egyengető üzletember valamiért nem vette fel a telefont. Érthető.

A TV2 azonban – mint mindig – készséggel válaszolt a balul elsült koncertet érintő kérdésekre.

– Azért mondtuk le a nyíregyházi koncertet, mert Viktornak abban az időpontban máshol lesz fellépése – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője. – A Megasztár győztesének a TV2 az ügynöke, szerződésben állunk, fogalmunk sincs, hogy ezt a koncertet ki szervezte le – tette hozzá csatorna illetékese.

Fogalmuk sincs? Megsúgjuk: minden jel szerint Király apuka.

Csak tudnánk, hogy hány bőrt lehet még lehúzni erről a szerencsétlen Király Viktorkáról még…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását